Dicte & The Diamonds

23. sep '17 kl. 21:00

Studie 3

Dicte & The Diamonds

Dicte & The Diamonds

Med sangene og vokalen i centrum. Dictes seneste album ’Perfume’, det 8. album fra hendes side, udkom i 2016 - 5 år efter sidste soloudspil.

Lyden er organisk, med både en storladen og melankolsk, retro-soulet klangbund og med vokalarrangementerne på bedste Beatles-stil, helt i centrum. Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock. Nu har Dicte samlet sit FEDE band, The Diamonds, og er klar til turne.

The DIAMONDS er:
Rune Kjeldsen, guitar, kor
Anna Brøndsted, keys, kor
Nicolai Munch-Hansen, bas
Jesper Elnegaard, trommer

Albummet ’Perfume’ indeholder iørefaldende popmelodier, og den nærværende vokal og de personlige ind-til-benet tekster kredser om emnerne kærlighed/brud, børn/forældre og nærvær/afsavn. Albummet skriver sig ind i en art moderne pop-country tradition, hvor man gør en dyd ud af at lade banaliteterne stå frem. To af sangene – ’All I Want Is You’ og ’Stronger’ blev afspillet flittigt på DRP4. Faktisk de mest afspillede titler i artistens karriere indtil videre.

Ligeledes blev Dicte inviteret i både Go’ morgen og Go’ aften Danmark med sangene!

Om den første single ’All I Want Is You’, siger Dicte: ”Det har taget mig ca. 20 år at nå frem til, at sige tingene uden omsvøb – At sige ‘All I Want Is You’, som jeg gør på første single. Det har været et helt bevidst dogme for mig på denne plade, at turde sige og skrive tingene som de er”.

Live er Dicte & the Diamonds er ganske enkelt velspillet med masser af liv, nærvær og nerve!

Om Dicte
Som en af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til at væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter, tæller cv’et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til tv-serier og film- og teaterroller.

 

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I koncertsalen tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere