DR Big Band med Carla Bley og Steve Swallow

7. okt '17 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band med Carla Bley og Steve Swallow

DR Big Band med Carla Bley og Steve Swallow

"Carla Bley er en levende legende i moderne bigband sammenhænge. Gennem seks årtier har hun kompromiløst komponeret for det store format og facineret et stort publikum med sin unikke klangverden. Musikken er lige dramtatisk som humoristisk, lige kammermusikalsk som hyper moderne free bag.

Carla Bley har gennem hele karrieren holdt et fast greb om sit eget ensemble, men har også komponeret for andre notabiliteter som Geroge Russel, Gary Burton, Jimmy Giuffre og Charlie Haden.
TIl denne koncert tager hun sine egne favoritter med, fra en lang og indholdrig karriere. I tillæg har hun også skrevet et sprit ny værk til lejligheden, specielt til DR Big Band. Som altid er makkeren Steve Swallow med på bas”

Bas

Steve Swallow

Solist

Carla Bley

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I koncertsalen tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord