Lukket

DR Sommerfestival 2017

11. jun '17 kl. 14:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Sommerfestival 2017

Lukket

dr sommerfestival 2017

DRs Kor og Orkestre samt de populære Ramasjang-værter slår dørene op til en festlig DR Sommerfestival.

Oplev små koncerter, vær kreativ med Jacinta og Statens Museum for Kunst, kom til workshop med DR SpireKoret, få gang i kroppen til bigband og Onkel Reje, syng med Silja og DR SymfoniOrkestret, og prøv alle symfoniorkestrets instrumenter.

Mærk musikken bruse med hele DR SymfoniOrkestret og Silja.
Få gang i kroppen når Onkel Reje og musikere fra DR Big Band byder indenfor til jazzkoncert.
Vær kreativ med Jacinta og Statens Museum for Kunst
Syng med DR Spirekoret i en sjov workshop
Spil med – prøv alle mulige instrumenter i instrumentjunglen
Slap af med musikspil i skærmskoven.

Oplev blandt andet:
I Koncertsalen:
DR SymfoniOrkestret spiller Mozart Symfoni Nr. 40 (uddrag)
DR SymfoniOrkestret med DR SpireKoret. Hør – og syng med på – bl.a. Mariehønen Evigglad, Og det var en skærsommerdag, Se nu stiger solen. Silja synger Til Sommer fra Disney filmen Frozen.


Studie 1:

Der er lagt op til sjov og swingende musik når Onkel Reje og Bigbandet spiller op med udgangspunkt i Onkel Rejes Brevkasse – om jazz. Vi kan godt love, at det bliver både skørt og fuld af liv og glade dage.

Studie 2: Kom på en lille tidsrejse i børnehøjde sammen med Jacinta, og hør korte koncerter med musikere fra DR SymfoniOrkestret.
Derudover kan du gå på opdagelse i instrumentjunglen, skærmskoven, og kreative workshops. DR Sommerfestival varer ca. 3 timer, og vi anbefaler arrangementet til børn fra ca. 4 år.

Vært

Onkel Reje

Vært

Jacinta

Vært

Silja

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I koncertsalen tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere