Få billetter tilbage

Mikkelborg / Lundin / Dahl / Ginman / Blachman

10. jul '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Mikkelborg / Lundin / Dahl / Ginman / Blachman

Mikkelborg / Lundin / Dahl / Ginman / Blachman

“I den mest intense form på scenen, er de fem personligheder gået sammen i et ønske om at skabe et kollektivt sprog i nuets ramme – som lydmæssigt peger i en universel retning. Fri for en bestemt æstetisk tænkning og med hinandens erfaringer, personlige lyd og øjeblikket som omdrejningspunkt for det unikke… det evige øjeblik!” – Carsten Dahl.

Copenhagen Jazz Festival og DR Koncerthuset præsenterer “Det evige øjeblik” med fem af dansk jazz’ store personligheder Mikkelborg / Lundin / Dahl / Ginman / Blachman i DR Koncerthusets Studie 2, mandag den 10. juli.

Line-up: Palle Mikkelborg Fredrik Lundin Carsten Dahl Lennart Ginman Thomas Blachman

Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted på mere end 120 spillesteder i København og på Frederiksberg den 7.-16. juli 2017. Info: www.jazz.dk

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I koncertsalen tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord