I Kærlighedens Tegn – Filmspecial

14. okt '17 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

I Kærlighedens Tegn – Filmspecial

i kærlighedens tegn

Den stadig mere populære I Kærlighedens Tegn er tilbage for tredje gang – nu med en særlig Filmspecial. Så velkommen til en underholdende og berigende aften i byen. Med sangerne fra DR VokalEnsemblet ved sin side præsenterer TV-værten Adrian Lloyd Hughes sange og musik fra en perlerække af film.

Den stadig mere populære I Kærlighedens Tegn er tilbage for tredje gang – nu med en særlig Filmspecial. Så velkommen til en underholdende og berigende aften i byen. Med sangerne fra DR VokalEnsemblet ved sin side præsenterer TV-værten Adrian Lloyd Hughes sange og musik fra en perlerække af film hvor kærligheden bobler og pibler, driver ned af tapetet og siver ned mellem revnerne i biografgulvet.

Musikken skaber de ikoniske kærlighedsscener, den hemmelige lidenskab, store episke øjeblikke og mindelser om små og store glemte filmglimt. Oplev musik fra såvel store Hollywood baskere, komedier, musicalfilm som art cinema og TV-serier.

Program


Konferencier

Adrian Lloyd Hughes

Musikalsk ledelse og klaver

Søren Rastogi

Musik fra blandt andet

Casablanca, Mød mig på Cassiopeia, West Side Story og James Bond-film

Konferencier

Adrian Lloyd Hughes

Musikalsk ledelse og klaver

Søren Rastogi

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I koncertsalen tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere