Få billetter tilbage

Musikken fra Cirkus Summarum

17. mar '17 kl. 17:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

Musikken fra Cirkus Summarum

Musikken­ fra­Cirkus­ Summarum

Den står på sej, swingende Cirkus Summarum-musik, når DR Big Bandet og dagens vært, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, inviterer til jazz for børn i Studie 2. DR Big Band spiller en vaskeægte Cirkus Summarum-koncert, hvor man kan opleve hele det pragtfulde orkester folde sig ud.

Kristian har blandt andet taget Silja fra Monster Busters med på scenen, hvor vi også har fået lov til at spille lidt fra den nye cirkusforestilling, der kommer til sommer.

Siddepladser på gulvet
På gulvet er der puder og tæpper til børnene og deres forældre så man sidder behageligt. Skulle der være bedsteforældre eller andre der har vanskeligt ved at sidde på gulvet så længe, findes der et begrænset antal stole bagerst i salen.

Solister: Kristian Gintberg, Silja Okking m.fl.

 

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I koncertsalen tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere