Rundvisning i DR Byen­& DR Koncerthuset

Kom med bag kulissen og ind i fjerne afkroge af huset

Kom med på en ekstraordinær tur i DR Byen eller i DR Koncerthuset. Tag familien med til en enestående oplevelse indefra.

I får mulighed for at se, hvor de store koncerter spilles, hvor nyhederne dagligt produceres, hvor kulisserne bygges, hvor vi gemmer rekvisitterne, hvor vi producerer radio & tv-drama, samt alle store underholdningsshows som f.eks. Alle mod En og Versus.

For hurtigst mulig ekspedition, benyt venligst formularen nedenfor “Forespørg på rundvisning”. Henvendelser kan også rettes til gruppesalg@dr.dk.

Forespørg på rundvisning

Helt tæt på Danmarks største medievirksomhed

En rundvisning i DR Byen er et besøg bag kulissen i en af Danmarks største medievirksomheder og en af verdens ældste public service radio- og tv-stationer. Det er et smugkig ind i den verden, som de fleste kender fra radio, tv og web, – men som består af så meget mere end studieværter og kendte!

Besøg DR Byen og DR Koncerthuset, og kom bag kulisserne eller ind i de fjerne afkroge. DR arrangerer forskellige og evt. individuelt tilpassede rundvisninger.

Rundvisningen henvender sig til alle – store som små! Alle rundvisninger er med rundviser og varer ca. 75 minutter.

DR Rundvisning // Særlig sommertur

Du har nu den enestående mulighed for at komme helt bag kulissen i DR Byen, når vi i sommerperioden tager dig med ned i den store kælder under DR Byen og viser hvor de mange rekvisitter, som bruges både i og udenfor DR Byen, bliver opbevaret.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

En rundvisning i DR Byen er et besøg bag kulissen i en af Danmarks største medievirksomheder og en af verdens ældste public service radio- og tv-stationer. Det er et smugkig ind i den verden, som de fleste kender fra radio, tv og web, - men som består af så meget mere end studieværter og kendte!

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! En rundvisning i DR Koncerthuset er et besøg i et af Danmarks største medie- og kulturhuse. Besøg den enestående bygning, den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og vision med det unikke koncerthus.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Debattentur

På denne tur kombineres en oplevelse i DR Byen med en live-optagelse i det dybdeborende debatprogram "Debatten" med Clement Kjersgaard som vært.

Læs mere
DR Rundvisning // Vi ses hos Clement'

Som publikum til ’Vi ses hos Clement’, kan du komme helt tæt på Clement Kjersgaard og nogle af hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen, når vi sender fra DR Byen på Amager.

Læs mere
 

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere