Rundvisning­ Det’ for børn!

Det’ for børn!

Ved du, hvordan man laver TV og radio? Har du prøvet at holde et rigtigt kamera? Og hvordan ser et TV-studie egentlig ud?

Kom på tur i DR Byen og hjælp til med, at finde de ting der bruges, når der laves TV-programmer som fx Versus og TV-Avisen eller radioprogrammer som Radioavisen.
Du kan tage dine forældre, bedsteforældre eller din bedste ven med.

Vi besøger TV- og radiostudier, kontrolrum og som afslutning på turen kan du selv få lov til at røre og lege med en masse af det udstyr, som vi har set undervejs.

Denne tur er velegnet til børnefamilier med børn i alderen 5-10 år. På turen inddrages børnene aktivt, idet de i selskab med rundviseren skal finde frem til de ting, man bruger til TV- og radioproduktioner.

Priser for rundvisning

Vi har altid flere forskellige ture for grupper på programmet.

For enkeltbilletter
Pris for barn (under 12): 85,- kr inkl. gebyr.
Pris for voksne: 150,- kr inkl. gebyr.

Forespørg på rundvisning

 

Rundvisning / Kontakt

Ønsker du at registrere en gruppe til en spændende rundvisning? Her kan du finde kontaktinformation vedrørende gruppesalg af rundvisninger i DR.

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og til siddepladser.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere