0Din kurv er tom

Vi støtter danske kunstnere og den rytmiske musik

Vi længes efter at få hverdagen tilbage, så vi igen kan åbne DR Koncerthuset og give jer publikum den levende musik med bl.a. rytmiske koncerter fra danske kunstnere.

I DR Koncerthusets 11 år lange levetid har vi haft et skarpt fokus på at præsentere koncerter med de allerstørste danske etablerede artister og nye talenter fra et bredt udsnit af musikalske strømninger.

Vores kommende koncerter i 2020 er absolut ingen undtagelse, da publikum kan se frem til en solid kalender med besøg fra et stærkt felt af danske kunstnere.

Se alle danske kunstnere her

Annika Aakjær

15. sep '20 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
Peter Sommer & Tiggerne

1. nov '20 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
Nicklas Sahl

4. nov '20 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
Annika Aakjær
Annika Aakjær

Koncerten den 14. april 2020 kl. 20.00 er udsat til den 15. september 2020 kl. 20.00. Oplev Annika Aakjærs særlige evne til at bevæge publikum med nyt materiale og de kendte sange i Koncertsalen.

15. sep '20 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Peter Sommer & Tiggerne
Peter Sommer & Tiggerne

Peter Sommer og Tiggerne vender tilbage i Koncertsalen med seneste succesalbum og de største sange fra bagkataloget.

1. nov '20 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Nicklas Sahl
Nicklas Sahl

Den unge popkomet Nicklas Sahl leverer sine kæmpehits bl.a. ”New Eyes” og ”Hero” i Koncertsalen.

4. nov '20 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere

DR samler den rytmiske musik i DR Koncerthuset

Sammen med DR har vi gennem årene styrket indsatsen for at bringe den levende musik ud til danskerne i form af DR’s største flagskibe indenfor mediedækning af den hjemlige musikscene og dets kunstnere – lige fra P3 GULD i Koncertsalen til P6 Beat’s intime sessions i Studie 3.

P3-vært Pelle Peter Jencel har ved mange af de shows dirigeret publikum, lyttere og kunstnere og beskriver her vigtigheden af DR’s specielle musikoplevelser i DR Koncerthusets intime rammer:

”Det er altså bare noget andet at træde op på scenen i studierne og det kan man både mærkes på publikum og især kunstnerne. Om det handler om at overraske Kidd på scenen af vores tidligere statsminister eller få P3s lyttere til at sammensætte Nik & Jays sætliste. Der er meget magi og mange minder i DR Koncerthuset.”  

Mens vi venter på, at den levende musik igen strømmer ud af DR Koncerthuset, får I her tre håndplukkede højdepunkter fra DR’s seneste, stærke mediedækkede shows i DR Koncerthuset.

P6 Beat Rocker DR Koncerthuset 2019

P6 Beat har gennem årene demonstreret, hvad live musik kan med korte intense liveshows fra de mest banebrydende liveartister. Nye talenter har vundet publikum og lytternes hjerter, mens gamle kendinge har skabt ekstase med skræddersyede P6 Beat Rocker koncerter bl.a. med Peter Sommer i 2019. Se den og mange andre P6 Beat Rocker Koncerthuset optrædener her:  

Den Nye Stil Live i Koncertsalen

Den hyldede og populære podcastserie ”Den Nye Stil” fortsatte fejringen af dansk rap med et brag af et liveshow i Koncertsalen ved udgangen af sidste år. Anført af P3-vært Pelle Peter Jencel og et hold af podcastseriens ikoniske rappere med bl.a. Kidd, Johnson og Klumben fik publikum og lytterne en højenergisk aften med de største fortællinger om dansk hiphop og episke liveperformances. Her får du en samling af højdepunkter for aftenen:

P3 Session Nik & Jay i Studie 2

P3 præsenterede en helt særlig begivenhed med denne intime livesession med Nik & Jay i Studie 2 tidligere i år. 450 heldige inviterede lyttere kom helt tæt på den måske største danske popduo i nyere tid, mens resten af P3’s lyttere var med til at bestemme, hvad Nik & Jay skulle spille live i radioen. Sangen ”Forstadsdrømme” fandt vejen ind på sætlisten – hør og se den her: