0Din kurv er tom

DR SymfoniOrkestrets koncertpakker

Store musikoplevelser i én koncertpakke

Storslået romantik, himmelske orkesterværker og strålende solister. Til dig, der har appetit på symfonisk musik, har DR SymfoniOrkestret sammensat en række koncertpakker med det bedste fra sæsonen.

Med en koncertpakke har du flere store musikalske oplevelser at se frem til. Køb billetterne på én gang med rabat – så har du koncerterne i kalenderen.

NYE FREDAGSPAKKER
Gå efteråret i møde med to skønne fredagskoncerter i DR Koncerthusets smukke rammer. Køb en fredagspakke med DR SymfoniOrkestret og store klassiske gæstekunstnere, som spiller storslået romantisk musik. Du får et glas vin i pausen og to uforglemmelige musikoplevelser for kun 550 kr.

I Fredagspakke 1 finder du mesterlige symfonier af Mahler og Sibelius, og Fredagspakke 2 er smækfuld af romantisk orkestermusik og to internationale stjernesolister på klaver og violin.

God fornøjelse!

Fredagspakke 1

Oplev to koncerter med mesterlige symfonier af Haydn, Sibelius og Mahler - og to spændende unge dirigenter.

Læs mere - Udsolgt
Fredagspakke 2

Oplev to koncerter med storslået romantisk musik af bl.a. Tjajkovskij og Dvorák og to internationale stjernesolister på klaver og violin.

Læs mere - Udsolgt
Himmelske torsdage

DR SymfoniOrkestret inviterer til tre Torsdagskoncerter, som får dig til at svæve hjem fra Koncertsalen.

Læs mere - Udsolgt
Romantiske symfonier

DR SymfoniOrkestret præsenterer en koncertpakke fuld af storslået, symfonisk romantik!

Læs mere
Hammer & Cilius

Mathias Hammer og Frederik Cilius har udvalgt tre koncerter i DR SymfoniOrkestrets sæson 2019/2020, som de glæder sig særligt til.

Læs mere - Udsolgt

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk og mix muligheder

Køb pluk og mix