0Din kurv er tom

DR Symfoniorkestrets koncertpakker

Tre store musikoplevelser i én koncertpakke

Til dig, der har appetit på symfonisk musik, har DR Symfoniorkestret sammensat en række koncertpakker med det bedste fra sæsonen.

Er du til store værker for kor og orkester, symfonier af Carl Nielsen eller opera af Wagner? Vælg en pakke med musik og kunstnere, som du holder særligt af, og glæd til dig til at opleve koncerterne i løbet af sæsonen.

Med en koncertpakke fra DR Symfoniorkestret får du tre koncerter i kalenderen på én gang – med 15% rabat.

God fornøjelse!

SE KONCERTPAKKERNE HERUNDER

Storslåede kor

Med denne koncertpakke kan du se frem til at opleve DR Symfoniorkestret, DR Koncertkoret og en række fremragende sangsolister i værker, der får taget til at løfte sig i DR Koncerthuset.

Læs mere
Parsifal I & II

Her er muligheden for at lyse din påske op med to aftener i Koncertsalen, hvor Wagners opera Parsifal opføres i sin helhed af DR Symfoniorkestret, dirigenten Adam Fischer og et internationalt sangerhold.

Læs mere
Efterårsstjerner

Når efterårsmørket sænker sig, er der intet som at synke ned i Koncertsalens bløde sæder og lade musikalske stjerner fra hele verden stråle ud over scenekanten sammen med DR Symfoniorkestret.

Læs mere
Forår & symfonier

Her er tre koncerter med i alt fire store symfonier, hvor DR Symfoniorkestret virkelig folder sig ud – både med den brede, kraftige pensel og de sarte nuancer, som passer til det spirende forår.

Læs mere
Luisi & Nielsen

Fabio Luisi og den danske nationalkomponist Carl Nielsen er et sjældent match. De stærke nordiske rødder i Nielsens musik har fået en ny dimension fortolkning i hænderne på DR Symfoniorkestrets italienske chefdirigent, som har vundet international genklang.

Læs mere

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk & Mix muligheder

Køb pluk og mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter