DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Symfoniorkestrets koncertpakker

Tre store musikoplevelser i én koncertpakke

Himmelske sangstemmer, skønne klaverkoncerter, store symfonier – og masser af Mahler! Til dig, der har appetit på symfonisk musik, har DR Symfoniorkestret sammensat en række koncertpakker med det bedste fra den nye sæson.

Med en koncertpakke har du tre store musikalske oplevelser at se frem til. Køb billetterne på én gang med rabat – så har du koncerterne i kalenderen.

God fornøjelse!

SE PAKKERNE HERUNDER

Stjerner ved flygelet

Koncertsalens store flygel rulles ind på scenen til tre af tidens førende klaversolister - fra virtuoser som Alice Sara Ott og Pierre-André Aimard til det russiske verdensnavn Kirill Gerstein.

Læs mere
Himmelske stemmer

Store sangstemmer, dybe følelser og symfonisk lyd i bredformat. Oplev tre koncerter, hvor scenen fyldes af korsangere, sangsolister og det store, romantiske symfoniorkester.

Læs mere
Store symfonier

Tre koncerter, fire symfonier og en buket fremragende internationale gæstekunstnere. Det får du i denne koncertserie, hvor dirigenter som Fabio Luisi og Herbert Blomstedt er på podiet.

Læs mere
Mahler, Mahler, Mahler!

Mahlers orkestermusik er en verden for sig, og i denne koncertpakke med DR Symfoniorkestret får du tre stærke møder med den store komponist, når han er allermest medrivende.

Læs mere

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk og mix muligheder

Køb pluk og mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her