0Din kurv er tom

DR SymfoniOrkestrets koncertpakker

Store musikoplevelser i én pakke

Storslået romantik, himmelske orkesterværker og strålende solister. Til dig, der har appetit på symfonisk musik, har DR SymfoniOrkestret sammensat to koncertpakker med det bedste fra sæsonen.

Med en koncertpakke har du tre store musikalske oplevelser at se frem til. Køb billetterne på én gang med 15% rabat – så har du alle tre koncerter i kalenderen. God fornøjelse!

Himmelske torsdage

DR SymfoniOrkestret inviterer til tre Torsdagskoncerter, som får dig til at svæve hjem fra Koncertsalen.

Læs mere
Romantiske symfonier

DR SymfoniOrkestret præsenterer en koncertpakke fuld af storslået, symfonisk romantik!

Læs mere
Hammer & Cilius

Mathias Hammer og Frederik Cilius har udvalgt tre koncerter i DR SymfoniOrkestrets sæson 2019/2020, som de glæder sig særligt til.

UDSOLGT

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk og mix muligheder

Køb pluk og mix