0Din kurv er tom

DR Musikariets efterårsferie

Koncerter i efterårsferien

Koncerter i efterårsferien

En efterårsferie fuld af musik og sjov for børnene!

Tag børnene med ind i musikkens og kreativitetens verden, når DR Musikariet åbner dørene for en masse skøre, skønne og sjove oplevelser i den første weekend af skolernes efterårsferie. Gennem hele weekenden summer DR Koncerthuset af liv og musik, og alle kan være med!

Kom og oplev Ramasjang-værterne Motor Mille og Katrine Bille live, dans til MGP-hits med Sofie Østergaard og svedige hiphop-beats med HipSomHap, og få horn i panden med De Onde og DR Big Band. Du kan også fordybe dig i vores kreative workshop, komme med på en musikalsk drømmerejse eller ud i naturen med sangene fra “Vilde Vidunderlige Dyr”.

Kom og vær med!

Se efterårsflyeren her

Krea-værksted

Multikunstneren Maria Lau Krogh skaber et kreativt rum for alle børn og voksne som en del af Musikariets efterårsferie. Kom forbi mellem koncerterne og brug din fantasi og dine hænder til at skabe sjove kreative universer.

Vil du kombinere de musikalske oplevelser med en stund, hvor du kobler af og bruger hænderne og fantasien? Så kom forbi DR Musikariets krea-værksted, hvor multikunstneren Maria Lau Krogh hjælper og inspirerer både store og små til at skabe visuelle musikalske kunstværker.

Aldersgruppe: Alle
Medvirkende: Maria Lau Krogh

DR Rundvisning // Mig & Ramasjang

Skab din helt egen Ramasjang karakter! Hvem ville du være, hvis du boede i Ramasjang? Hvor på øen ville du bo? Hvordan ville du se ud? Og hvad ville du hedde? Vi inviterer alle børn til DR Byen, hvor de kan skabe deres helt egen karakter til Ramasjang og sende den ud til beboerne på Ramasjang øen i ”Mig & Ramasjang”.

Læs mere
DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

Hjælp med at løse Ramasjang-mysterier i DR Byen. Alle børn inviteres til detektivtjeneste. Kom på opdagelse og find spor, der kan afsløre hvilken Ramasjang skurk, der er på spil.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Kom med på en spændende rundvisning og oplev den interessante hverdag bag alt det indhold, der interesserer netop dig.

Læs mere