0Din kurv er tom

Året der gik 2018

13. dec '18 kl. 19:45

Koncertsalen

Året der gik 2018

Event er afholdt

ÅRET DER GIK ­ 2018

Vær med som publikum, når Kåre Quist og Stéphanie Surrugue byder velkommen til et fantastisk show fyldt med overraskelser i selskab med en række kendte danskere og store kunstnere - mød bl.a. Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

Vær med som publikum, når Kåre Quist og Stéphanie Surrugue byder velkommen til et fantastisk show fyldt med overraskelser i selskab med en række kendte danskere og store kunstnere. Vi får besøg af Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. The Minds of 99 og Bent Fabricius-Bjerre går på scenen. Vi får rørende historier og musikalske tilbageblik fra 2018, og skal møde danskere, der har haft et uforglemmeligt år, og så skal vi mindes de store musikere, der er gået bort i år. En rørende, sjov og historisk aften i Koncertsalen.

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Tv-optagelser

Engang imellem bliver vores koncerter optaget til tv. Her kan du læse om, hvilke procedure der er involveret, når der forekommer tv-optagelser under din koncert.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere