0Din kurv er tom
Venteliste

Året der gik i bureaukratiet – radiocomedy med Per Helge

18. dec '18 kl. 20:00

Studie 3

Året der gik i bureaukratiet – radiocomedy med Per Helge

Skriv dig på venteliste

Året der gik i bureaukratiet

Det klassiske talkshow møder det skøre, offentlige bureaukrati, når komikeren bag Djøf med Løgn, Per Helge udstiller de mest absurde begivenheder fra året der gik på Slotsholmen. Kom med til en aften med comedy, sketches, fællessang og bureaukrati-quiz – og med surprice-gæster fra bureaukratiets inderste cirkler.

De seneste år har komiker Per Helge fyldt danske teaterscener med sine Djøf med Løgn-shows om det offentlige bureaukrati. Nu står han på scenen i et satirisk talkshow om året der gik i embedsværket. Med sig på scenen har han skuespiller Jakob Faurby – kendt fra P1’s Platform – og guitarist og sangskriver Per Worm.

Glæd dig til en aften om uendelige afbureaukratiseringsreformer, evindelige ud- og indflytningsplaner og en ustoppelig strøm af offentlige skandalesager. Alt sammen udsat for Per Helges skarpe blik for bureaukratiets absurditet.  Showet varer en time og optages til udsendelse på DR P1 mellem jul og nytår.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere