0Din kurv er tom

Aarhus Jazz Orchestra og Karmen Rõivassepp

8. feb '23 kl. 20:30

Studie 2

Aarhus Jazz Orchestra og Karmen Rõivassepp

Event er afholdt

Aarhus Jazz Orchestra og Karmen Rõivassepp

Den prisvindende jazzsangerinde Karmen Rõivassepp udgiver i februar 2023 et nyt album sammen med Aarhus Jazz Orchestra med titlen Ambivalence. Kom med til release-koncert, hvor du kan opleve musikken fra albummet, som består af to numre fra Rõivassepps tidligere, anmelderroste albums samt spritnye kompositioner.

Forestil dig stående med den ene fod i den mest fredfyldte, uberørte natur og den anden midt i en støjende og pulserende by, uden at du kan beslutte dig for, hvor du hører til. De følelser, som denne slags frem-og-tilbage fremkalder, er selve kernen i Ambivalence.” – Karmen Rõivassepp

Den estiske jazzsangerinde, komponist, arrangør og bigband-dirigent Karmen Rõivassepp er gået sammen med Aarhus Jazz Orchestra om et nyt album med titlen “Ambivalence”, som udgives 3. februar 2023.

Kom med til release-koncert, hvor du kan opleve musikken fra albummet, som består af to numre fra Rõivassepps tidligere, anmelderroste albums samt spritnye kompositioner.

Karmen Rõivassepp har komponeret musikken til det nye album og arrangeret det i samarbejde med den anerkendte bigband-arrangør Jesper Riis. Her præsenterer Rõivassepp og det aarhusianske bigband det allernyeste svar på, hvad nordisk jazz er for en størrelse.
Siden sin pladedebut har Karmen Rõivassepp været spydspids for den nordiske vokaljazz og er beundret for sin instrumentagtige stemme, rene lyd og altid legesyge natur. Publikum kan derfor se frem til en koncert, der udforsker de mange (og måske endda ambivalente) sider af den nordiske jazz – vildskaben over for det skrøbelige og melankolske, den stærke melodi over for det ambiente lydunivers.

Aarhus Jazz Orchestra er et professionelt bigband og består af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene. Aarhus Jazz Orchestra høster gode anmeldelser i både ind- og udland og har ved flere lejligheder været nomineret til – og vundet – en Danish Music Award.

Gennem årene har orkestret blandt andet arbejdet sammen med internationale solister som Kurt Elling, Eliane Elias, Jamie Cullum, Melody Gardot og Randy Brecker.

Koncerten er en del af Vinterjazz 2023.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere