0Din kurv er tom

Aarhus Symfoniorkester & Marc Soustrot

6. nov '21 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Aarhus Symfoniorkester & Marc Soustrot

Aarhus Symfoni­orkester & Marc Soustrot

Aarhus Symfoniorkester indtager DR Koncerthuset sammen med chefdirigent Marc Soustrot og et udsøgt fransk program med musik af Berlioz, Saint-Saëns og Ravel. Solist er det unge danske supertalent Michael Germer, der som kun 19-årig har vundet flere af verdens førende violinkonkurrencer.

Her er en sjælden mulighed for at opleve Aarhus Symfoniorkester i Koncertsalens smukke rammer. For første gang i over 10 år indtager orkestret DR Koncerthuset sammen med deres franske chefdirigent Marc Soustrot, og med sig har de et rent fransk program fuld af drama og store følelser – og en solist ud over det sædvanlige.

Michael Germer er kun 19 år, men han har vundet priser i de allermest prestigefyldte violinkonkurrencer – fra Grumiaux Konkurrencen i Bruxelles til Kreisler Konkurrencen i Wien. Ved denne koncert er han solist i lidenskabelig fransk musik for violin: Saint-Saëns kendte Introduktion og Rondo Capriccioso fuld af farve og lidenskab, og hans 3. violinkoncert hvor vitalitet og temperament møder tidløs elegance.

Orkestret præsenterer også en sjælden musikalsk delikatesse: Ravels Gaspard de la nuit, som for første gang i Danmark opføres i en særlig udgave for orkester. I Ravels fabulerende univers møder vi sagnvæsner, uhyggelige landskaber og en tour de force ind i nattens mareridt. Døden danser, underskønne sirener lokker, og musikken maler det hele så livagtigt, at vi mærker døden selv ånde os i nakken i Koncertsalen.

Program:
Berlioz: Ouverture til Romersk Karneval
Saint-Saëns: Introduktion og Rondo Capriccioso
Saint-Saëns: Violinkoncert nr. 3
Ravel: Gaspard de la Nuit (arr. Marcus Constant)

Medvirkende:
Aarhus Symfoniorkester
Marc Soustrot, dirigent
Michael Germer, violin

Program


Berlioz:

Ouverture til Romersk Karneval

Saint-Saëns

Introduktion og Rondo Capriccioso

Saint-Saëns:

Violinkoncert nr. 3

Ravel:

Gaspard de la Nuit (arr. Marcus Constant)

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Mad & Drikkevarer

Læs mere om retningslinjer for mad & drikkevarer i DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter