Få billetter tilbage

Adam & Noah – Klogskab Tour 2017 – Ekstrashow

14. mar '17 kl. 21:00

Koncertsalen

Adam & Noah – Klogskab Tour 2017 – Ekstrashow

Event er afholdt

Adam & Noah – Klogskab Tour 2017 – Ekstrashow

Der er dømt ekstra klogskab til danskerne når Adam & Noah i 2017 tager ud på en ny landsdækkende turné. Denne tour følger op på den store succes med striben af udsolgte shows "Sker Der Dansker" fra tidligere i år.

Den nye danmarksturné starter 14. marts i DR Koncerthuset og har fået navnet “Klogskab Tour 2017”.  

Om showet siger Adam & Noah:Nå men vi laver nyt show. Det på tide I blir sat ned og får klogskab proppet ind i jeres hoveder. Og det blir bro stilen.. Hvis du ik lytter, så får du flade!! Showet blir så sygt at selv undervisningsministeriet har godkendt det som phd overbygning i klogskab. Sværger de har!!”

Adam & Noah er kendte for at reflektere over, og sætte fokus på,

danskernes holdninger og vaner – som ikke altid giver mening for folk fra andre kulturer og lande.

 

Det er hårdtslående satire med anbefalet aldersgrænse på 11 år.

 

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere