0Din kurv er tom
Support: Sander Sanchez

Adore Delano

1. okt '22 kl. 21:00

Studie 2

Adore Delano

Event er afholdt

Party Your World

Den amerikanske drag queen, singer-songwriter og tv-personlighed Adore Delano, der blandt andet er kendt fra RuPaul's Drag Race, er klar til at indtage Studie 2. Den 1. oktober kan danske fans glæde sig til at opleve Delano, når hun for første gang giver koncert på dansk jord. Forvent karisma, rockstar-attitude og feststemning for fuld skrue!

Drag Race-stjernen Adore Delano er klar til at indtage verden i 2022 på sin ”Party Your World” tour. Danske fans kan derfor glæde sig til at opleve Delano, når hun skruer op for festen i Studie 2.

Delano startede sin musikalske karriere som deltager i American Idol i 2008 under sit borgerlige navn Daniel Anthony Noriega, inden Adore Delano først blev vist til verden i sjette sæson af RuPaul’s Drag Race. Her nåede den spirende stjerne helt i top tre og dukkede igen op i showet til RuPaul’s Drag Race All Stars 2.

Hun er en af de deltagere, der har haft størst succes efter programmet, hvor hun har formået at bygge bro til sin musikalske karriere. Hendes rockede lyd og karisma har vakt stor begejstring hos fans af både musik og drag.

Adore Delano har tilføjet tre album til sin voksende diskografi og senest ep’en “Dirty Laundry”, som udkom sidste år. I 2022 er hun klar med ny tour og indtager verdensherredømmet med manér under budskabet Party Your World.

VIP-billet
Inkluderer:
– Billet til show
– “Meet and Greet”

Du vil senest 24 timer før showet modtage en e-mail fra DR Koncerthuset med information om Meet & Greet.

Support: Sander Sanchez
Sander Sanchez er en 26-årig sanger og sangskriver, som leverer solide popmelodier med masser af poesi og med kærlige nik til både r&b, funk og EDM, der kolliderer i et legesygt og farverigt univers tilsigtet hjertet såvel som fødderne.

Trods sin unge alder, har Sander optrådt i mange forskellige sammenhænge med sin egen musik, i musicals og på tv – og har blandt andet stået på scenen til World Pride, Smukfest og Dansk Melodi Grand Prix.

Support:

Sander Sanchez

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter