0Din kurv er tom
Udsolgt

Prinsessen på ærten – En Pixiballet

20. okt '21 kl. 12:00

Studie 3

Prinsessen på ærten – En Pixiballet

Event er afholdt

Prinsessen på ærten – En Pixiballet

Hvad er en rigtig prinsesse? Kom med ind i musikkens og dansens poetiske verden og oplev H.C. Andersens kendte eventyr helt uden ord – med balletdansere fra Det Kgl. Teater.

Aldersgruppe: 4-10 år

Prinsen begiver sig ud på en lang rejse i sin søgen efter den helt rigtige prinsesse, men det er ikke let at finde en prinsesse med ægte følelser, som tør være sig selv. Hele tre meget mærkelige prinsesser skal han møde, inden det pludselig banker på døren til hans eget slot.

Prinsessen på ærten er et poetisk eventyr fortalt gennem dans og bevægelse helt uden brug af talte ord. Forestillingen er en ’PixiBallet’, som inviterer børn og deres voksne ind i en barok eventyrverden fyldt med pudder, parykker og en mystisk dirigent, der muligvis har en finger med i spillet.

Prinsessen på ærten er produceret af Det KGL. Teater. Forestillingen præsenteres i samarbejde med DR Musikariet.

Koreograf: Tobias Praetorius
Kostumedesigner: Nadia Nabil
Musik: Tjajkovskij (fra ’Nøddeknækkeren’ og ’Svanesøen’)
Fotos: Henrik Stenberg

Medvirkende:
Prins: Mads Blangstrup
Prinsesser: Femke Mølbach Slot
Dirigent/Dronning: Morten Eggert

Denne koncert fra DR Musikariet er støttet af fondsmidler og er derfor gratis at deltage i, bortset fra et mindre billetgebyr.

Koncerten kan også opleves den 20. oktober 2021 klokken 10.00. Læs mere her

Prins:

Mads Blangstrup

Dirigent/Dronning:

Morten Eggert

Prinsesser:

Femke Mølbach Slot

Det Kongelige Teater

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter