Få billetter tilbage Support: V.O

Agnes Obel

12. jun '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Agnes Obel

Event er afholdt

Agnes Obel

Der opstår noget helt ekstraordinært, når en af de største musikalske begavelser møder en af verdens bedste koncertsale.

Den danske sangskriver tog verden med storm med ”Philharmonics” fra 2010. Obel var ikke kendt i den brede befolkning før udgivelsen, men blev hurtigt en af de mest succesfulde danske artister – med sin særegne blanding af klassisk og pop.

Anmeldere og musikforbrugere var enige om de store kvaliteter, og hun ramte en førsteplads på album-hitlisterne i både Danmark og Belgien, og hun modtog hele fem DMA-statuetter samt en Robert for sangen ”Riverside”. Hendes koncert og ekstra-koncert i DR koncerthuset i 2011 er stadig i publikums bevidsthed – og står som nogle af de mest symbiotisk perfekte koncerter i DR Koncerthusets historie.

Agnes Obel udgav i efteråret 2016 sit tredje og mindst ligeså anmelderrost album ”Citizen of Glass”, og hun giver koncert i DR Koncerthuset som en del af sin omfattende Europa-tour.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere