0Din kurv er tom
Support: Jacob Taarnhøj

Alan Carr

25. okt '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Alan Carr

Event er afholdt

Alan Carr

Oplev den populære tv-vært og komiker Alan Carr med sit nye stand-up show Regional Trinket i Koncertsalen. Showets titel opsummerer på mange måder indbegrebet af Carrs humor, der rummer både sassy fabulousness og masser af selvironi, for ”why be a national treasure when you can be a Regional Trinket?!”. Til at varme lattermusklerne op er den danske komiker Jacob Taarnhøj; en sand verbalekvilibrist, der med sin helt unikke fortællestil gør ham til en oplevelse på scenen.

Den populære engelske tv-vært og komiker Alan Carr kickstarter livet efter lockdown med en omfattende turné med sit helt nye stand-up show Regional Trinket. Glæd dig til at trille ned ad sædet af grin, når den altid vittige og knivskarpe komiker Alan Carr besøger Koncertsalen med sit nye stand-up show Regional Trinket.

Alan Carr har efterhånden opnået status som nationalklenodie i hjemlandet England, hvor han siden sit gennembrud i 2001 har været en af de mest succesfulde komikere og tv-værter.

Han har intet mindre end 16 sæsoner med Channel 4-programmet Chatty Man under bæltet, og har vundet et hav af priser herunder en BAFTA og den publikumsbestemte NTA. Carr er desuden i høj kurs som både gæst og vært i andre populære tv-programmer og har medvirket i blandet andet RuPaul’s Drag Race UK, Celebrity Bake Off, Alan Carr’s Celebrity Replay og Alan Carr’s Happy Hour.

Support: Jacob Taarnhøj
Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere