0Din kurv er tom
Support: Daniel Joy

Albin Lee Meldau

25. okt '17 kl. 20:00

Studie 3

Albin Lee Meldau

Event er afholdt

Albin Lee Meldau

Ny svensk indiestjerne kommer til DR Koncerthuset. For første gang kommer Albin Lee Meldau til Danmark med sit eget headliner-show. Det sker som en del af en eksklusiv Europaturné.

Onsdag d. 25. oktober kommer den svenske singer-songwriter stjerne Albin Lee Meldau til København og giver koncert i DR Koncerthusets Studie 3. Svenskeren har tidligere besøgt Danmark, hvor han spillede en intens og indlevende koncert til Spot Festival ’16. Her kvitterede GAFFA begejstret med fem stjerner. Læs anmeldelsen her

Denne koncert er dog Albin Lee Meldaus første headliner-koncert i Danmark som en tilføjelse til hans eksklusive Europa turné. Her er flere koncerter allerede udsolgt, bl.a. i toneangivende London. Siden Meldau besøgte Danmark er hans sjælfulde ballade Lou Lou blevet et indie-hit og det med god grund, at mange forventningsfulde øjne og ører er rettet mod singer-songwriteren.

De nærværende og følsomme sange favner svenskerens brede musikalske opdragelse, og sangeren siger selv, at hans liv er karakteriseret af toner fra Sonia Hedenbratt, The Wailers’ klagesang, Otis Redding, der crasher Dylans poesi og en onkel, som var glad for Jimmy Hendrix. De soulede og americana-inspirerede sange har allerede nu sikret Albin Lee Meldau en plads på The Great Escapes festivalprogram i år.

Se og hør Albin Lee Meldaus spille Let Me Go i en akustisk session på Christiania ved sit seneste besøg i Danmark.

Support: Daniel Joy

Den unge singer-songwriter Daniel Joy kan opleves som support til koncerten med Albin Lee Meldau. Daniel har endnu ikke udgivet sin musik, men er netop blevet signet på det fremadstormende danske pladeselskab No3 og har tidligere i år varmet op for danske Hugo Helmig. 

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere