Venteliste

Alex Aiono

18. apr '17 kl. 19:00

Studie 3

Alex Aiono

Event er afholdt

Alex Aiono

Alex Aiono er ikke blot et af verdens største Youtube-fænomener, han er også et af de største, unge musikalske talenter.

Alex Aiono spiller i DR Koncerthusets Studie 3 i midten af april.

Alex Aiono har begejstret millioner med sine “flipped”-versioner og covernumre af tidens største hits. Fra små kår i en beskeden lejlighed, med sin store familie på seks, brød han pludseligt kraftigt igennem med et særligt talentfult mash-up af Drakes’ “One Dance” og Nicky Jams’ “Hasta el Amanecer.” Hans stærke vokal kom til fuld udblæsning på denne sang, og videoen blev delt ekstremt meget over kort tid – siden den kom op i april 2016, er den set over 51 mio gange på youtube.

Den 20-årige Alex Aiono har musik i blodet og er et musikalsk multitalent, som mestrer mange instrumenter. Som sangskriver har Alex Aiono allerede som 15-årig været stærkt beskæftiget og været i sangskiver-sammenhænge med navne som John Legend. Men nu er Alex Aiono klar til at stå på egne ben, med egne sange og ovenikøbet drage verden rundt som solist.

Opflasket med musik fra artister som Stevie Wonder, Michael Jackson og Lauryn Hill, gav Alex gnisten til at kaste sig over musikken. Først på trommer og klaver i første klasse. Ukulele som 9-årig, inden han skrev sin første sang som 13-årig. Flyttede til L.A. fra Phenix for at forfølge den musikalske drøm, allerede som 14-årig. Nærmest ved et tilfælde støder Alex ind i Grammy Award-vindende musiker/sangskriver og producer Babyface. Udover at udvikle sit eget materiale i studiet begyndte Alex at smide de famøse covernumre på youtube – som nu har skabt en gigantisk platform for den unge kunstners mange talenter.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere