DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Alex Vargas

22. nov '20 kl. 17:00

Koncertsalen

Alex Vargas

Event er afholdt

Efterårstour 2020

Danske Alex Vargas er med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige pop-soul ikke fremmed for Koncertsalen og dens publikum efter hele tre udsolgte koncerter siden 2016. I år er den karismatiske musiker og sanger tilbage i vante omgivelser med sine største hits og nyeste sange.

Alex Vargas havde et yderst produktivt 2019 med et fokus på at udforske sit ”EGO”, der i mere overført betydning har materialiseret sig til hele tre EP’er og to helt særlige forestillinger på Østre Gasværk Teater.

I år skifter den ambitiøse kunstner de skråbrædder fra teateret ud med en storstilet efterårstour på de danske landeveje med koncerter i syv danske byers største venues og musikhuse. Sidste stop på touren hedder København og nærmere bestemt en stor finaleafslutning i Koncertsalen.

I mere end et halvt årti har Alex Vargas stået ud som en artist af en helt særlig musisk støbning med gennemslagskraft først herhjemme og senere et fremstød i udlandet. Siden gennembruddet med sangene ”Solid Ground” og ”Shackled Up” fra debuten ”Giving Up The Ghost” har han med sin sjældent sete kunstneriske udstråling og tryllebindende stemme imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst en stødt stigende fansbase af trofaste koncertgængere.

Siden Alex Vargas´ gennembrud med musikalske meritter som titlen som ”Årets Danske Solist” ved Danish Music Awards i 2016, adskillige store pophits og afviklede koncerter med milepæle som imponerende liveshows på Smukfest, Roskilde Festival, i Royal Arena og Koncertsalen kan man ikke påstå, at Alex Vargas har hvilet på laurbærrene eller skruet ned for ambitionsniveauet.

GAFFAs anmeldelse og 5/6 stjerner fra Roskilde Festival-koncerten 2018 er bevisførelse for Alex Vargas’ kæmpe liveformat:

”Mange af Vargas’ sange rummer en melankolsk undertone (…) og under ”Indivisible” tænker jeg, at han er et missing link mellem eftertænksomme singer-songwritere som eksempelvis Jeff Buckley på den ene side og klassisk r&b og soul som Marvin Gaye og Stevie Wonder på den anden”   

Nu gælder det snart Koncertsalen…

Alt imens nedtællingen til koncerten og nyt fra Alex Vargas tikker, kan du nyde denne livesession fra 2017 med endnu et af hans helt store hits ”Higher Love”, hvor det altoverskyggende talent og imponerende liveperformance cementerer, at Alex Vargas er en artist, der skal opleves live!

Koncerten kan også opleves den 21. november klokken 17.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 21. november klokken 20.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 22. november klokken 20.00. Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere