0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Alexander Abreu y Havana D’Primera

16. jun '18 kl. 20:30

Studie 1

Alexander Abreu y Havana D’Primera

Event er afholdt

Alexander­ Abreu y ­Havana D’Primera

Drøm dig for en stund væk til varmere solstrejf, når Cubas mest berømte og fantastisk dygtige salsaband Havana D’Primera bringer den cubanske varme med til DR Koncerthusets imponerede Studie 1, og ikke mindst, Københavns største dansegulv i de smukkeste omgivelser.

Oplev Havanas lidenskabelige og varme natteliv i DR Koncerthuset.

Cubanskdanseskole.dk, Salsa Libre Copenhagen og DR koncerthuset åbner dørene til en uforglemmelig musikalsk oplevelse i DR Koncerthusets smukke studie 1, hvor der vil være rig mulighed for at øve sin bedste salsamoves samt sidde og nyde sin mojito i de lækre siddelounger imens de cubanske rytmer fylder rummet.

Den cubanske musik- og dansetradition har med salsa, son, rumba og cha cha cha sat sine dybe spor verden over. Havana D’Primera holder stolt denne tradition i hævd – en tradition der hver dag glæder tusinder af danskere, når de øver de inciterende dansetrin som opvarmning til den sociale dans over weekenden. Gå derfor ikke glip af årets mest intense salsaaften.

Med Alexander Abreu i spidsen inviteres publikum på en eksotisk musikalsk rejse direkte ind i stemningen fra Havanas lidenskabelige natteliv, hvor salsaen insisterer på livsglæden og hvor passion og lidenskab bæres uden på tøjet.

Alexander Abreu er kåret som verdens bedste latin trompetist. I øvrigt en kvalitet som danske musikstuderende nød godt af, da han underviste på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002

Med Havana D’Primera omgiver Alexander Abreu sig med førsteklasses musikere som pianist Tony Rodriguez og percussionist Guillermo del Toro, samt Carlos Alvarez på trombone. Udover at skrive mange af sangene er Abreu også orkestrets forsanger – en rolle han helt naturligt blander med timbaens besnærende improvisationer, der forfører publikum ind i et musikalsk drømmeland.

Efter sidste års store succes i DR koncerthusets Studie 2, er arrangementet i år rykket op i det store og stemningsfulde Studie 1. Studie 1’s store dansegulv indbyder i den grad publikum til dans og fest, mens velfortjente pauser kan nydes i de lækre siddelounger. Havana D’Primera vil udover deres verdenskendte hits, som ”El Paso de la Bailarina” og ”Pasaporte” også forkæle publikum med sange fra deres seneste album.

For at gøre stemningen komplet serveres der i baren forfriskende mojitos, delikat cubansk rom og andre lækkerier. Inden koncerten sættes der kurs mod Cuba med en flot og heftig animation.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så fortsætter vi festen med afterparty indtil kl.02.00.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en salsaaften i absolut verdensklasse!

 

 

Program:

Kl. 20.30 Dørene åbnes og vores dygtige gæste DJ´s optræder

Kl. 21.00 Animation / fællesdans for alle

Kl. 21.30 Alexander Abreu & Havana D´Primera

Kl. 23.30 Afterparty med gæste DJ´s

Kl. 02.00 Tak for i aften og på gensyn

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere