0Din kurv er tom

Alice Phoebe Lou

15. sep '21 kl. 21:00

Studie 2

Alice Phoebe Lou

Event er afholdt

Alice Phoebe Lou

Den 27-årige sydafrikanske singer-songwriter Alice Phoebe Lou optrådte i en tidlig alder som ilddanser og gademusikant, men nu kan du opleve et af de mest lovende indiepop-navne og hendes unikke lyd formet af scenekunst og nærvær i Studie 2.

For mange unge musikere er gademusikken en vej til at blive opdaget. Men for Alice Phoebe Lou har det også været en mulighed for at søge ind i sig selv og sin musik. Den 27-årige sydafrikaner er nemlig en singer-songwriter med baggrund som ilddanser og siden som gademusikant både i hjemlandet og Europa. Fire år efter albumdebuten jages hun ikke overraskende af de helt store pladeselskaber og nu kan du opleve et af de mest lovende indiepop-navne og hendes unikke lyd formet af scenekunst og -nærvær i Studie 2.

Alice Phoebe Lou havde allerede igennem flere år været et kendt navn ved de berlinske søndagsloppemarkeder som gademusikant, da hun i 2016 albumdebuterede med ‘Orbit’, der er en personlig skildring af hendes frie tilgang til livet og en hyldest til ungdommens rodløshed. Her introducerede hun sin ligefremme DIY-stil og kompromisløse dekupage af blues-, synth- og folk-elementer, der er lige så jordnær i sin lyrik, som er den vægtløs i sine melodier.

Dette indbydende mix fra en sangskriver med sans for både realiteter og drømme gav hende en voksende fanbase, der kun tog til i 2019 med albumopfølgeren ‘Paper Castles’, hvor Alice Phoebe Lou går tættere på temaer som køn, selvkærlighed og personlige fortællinger fra hjemlandet Sydafrika.
Med hjælp fra sin æteriske stemme og varme vibe skaber Alice Phoebe Lou et rum i sin musik, der vokser sig større, alt imens sydafrikanerens fysiske væsen synes at kunne pakkes ind i en tændstikæske og giver albuerum til de velspillede instrumenter omkring sig. Som på nummeret ‘Galaxies’, hvor sydafrikaneren undersøger sin egen plads i universet til tonerne af en jazzet rytmik, tilbagelænet guitar og sødmefyldte synths.

I foråret 2020 blev et af de tydelige beviser på Alice Phoebe Lous særlige evner som livemusiker foreviget, da albummet ”Live at Funkhaus, 2019” så dagens lys.
Senest har hun udgivet den længselsfulde ”Touch’” samt det elektriske indiepop-hit ”Witches”. Begge singler synes at indlede et nyt musikalsk kapitel for Alice Phoebe Lou, uden hun går på kompromis med sig selv og sin natur.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter