0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Æresgæst: Per Vers

Allan Olsen

23. okt '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Allan Olsen

Event er afholdt

Allan Olsen

Den alsidige og ihærdige sangskriver, trubadur og historiefortæller Allan Olsen besøger DR Koncerthuset på sin 40-års jubilæumsturne og tager et bredt udsnit af sit store bagkatalog med sig. Per Vers er med som æresgæst og går på scenen inden Allan Olsen.

I 1981 sad Allan Olsen og legede med tanken: – måske man kunne leve af at spille musik? En håbløs tanke medmindre man var både ung og naiv. Heldigvis var Olsen begge dele, og hér 40 år senere har han aldrig bestilt andet end at skrive sange og spille dem for folk. Det fejrer han med et stop i Koncertsalen på hans 40-årsjubilæums-turné.

Allan Olsen har karrieren igennem stået lidt som en enlig havkat i hyttefadet af danske sangskrivere – såvel i form som i indhold. Når man lytter til hans store sangproduktion, kan det næsten virke som om, han konsekvent har skrevet og sunget om alt dét, kollegaerne aldrig synger om. Hvis det er tilfældet, har det ifølge 40-års-jubilaren dog ikke været tilsigtet:

”Jeg har sådan set bare valgt at skrive om ALT, for jeg kan ikke komme i tanke om noget, man ikke kan skrive om – fallerede boksere, paranoide frisører, perverse stoddere, tiggere, freaks, og om en ko der hallucinerer. Sådanne sager finder jeg nu en gang sjovere at skrive om, end ”hende der er gået fra ham”-banaliteterne…”

Det er blevet til i alt 19 pladeudgivelser gennem de første 40 år, hvoraf de fem har vundet Grammyer/Music Awards. Dertil kommer tusinder af Allan Olsen-koncerter, selvfølgelig først og fremmest i Danmark, men også overalt i verden for udeboende danskere. De senere år har Allan Olsen desuden kunne kalde sig forfatter med de to anmelderroste bestsellere ”Tilfældigt Strejfet” og ”Laksetrappen”.

Olsen har karrieren igennem holdt sig i bevægelse og omformet sit udtryk hver gang det begyndte at minde om et velkendt billede. De senere år har trubaduren endda flere gange vendt op og ned på automattænkningen i dansk showbizz. Først med sin plade ”JØWT” fra 2013, der bevidst blev afgrænset til et salg i Vendsyssel, og senest med ”Olsen på Afveje” – en marathonturné rundt i 49 af Danmarks mest afsidesbeliggende forsamlingshuse.

Nu er turen kommet til DR Koncerthuset hvor Allan Olsens fejrer sit 40-årsjubilæum med et bredtudsnit af sit store bagkatalog i Koncertsalen.

Æresgæst

Per Vers

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud