DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Allan Olsen

10. nov '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Allan Olsen

Solo – ekstrakoncert

Den alsidige og ihærdige sangskriver, trubadur og historiefortæller Allan Olsen tager endnu en tur i DR Koncerthuset til denne ekstrakoncert og med sig har han et bredt udsnit af sit store bagkatalog.

Der er meldt udsolgt på Allan Olsens første koncert i Koncertsalen, så nu tager han endnu en omgang på scenen i Koncertsalen i forbindelse med hans 40-årsjubilæums-turné.

I 1981 sad Allan Olsen og legede med tanken: – måske man kunne leve af at spille musik? En håbløs tanke medmindre man var både ung og naiv. Heldigvis var Olsen begge dele, og hér 40 år senere har han aldrig bestilt andet end at skrive sange og spille dem for folk.

Allan Olsen har karrieren igennem stået lidt som en enlig havkat i hyttefadet af danske sangskrivere – såvel i form som i indhold. Når man lytter til hans store sangproduktion, kan det næsten virke som om, han konsekvent har skrevet og sunget om alt dét, kollegaerne aldrig synger om. Hvis det er tilfældet, har det ifølge 40-års-jubilaren dog ikke været tilsigtet:

”Jeg har sådan set bare valgt at skrive om ALT, for jeg kan ikke komme i tanke om noget, man ikke kan skrive om – fallerede boksere, paranoide frisører, perverse stoddere, tiggere, freaks, og om en ko der hallucinerer. Sådanne sager finder jeg nu en gang sjovere at skrive om, end ”hende der er gået fra ham”-banaliteterne…”

Det er blevet til i alt 19 pladeudgivelser gennem de første 40 år, hvoraf de fem har vundet Grammyer/Music Awards. Dertil kommer tusinder af Allan Olsen-koncerter, selvfølgelig først og fremmest i Danmark, men også overalt i verden for udeboende danskere. De senere år har Allan Olsen desuden kunne kalde sig forfatter med de to anmelderroste bestsellere ”Tilfældigt Strejfet” og ”Laksetrappen”.

Olsen har karrieren igennem holdt sig i bevægelse og omformet sit udtryk hver gang det begyndte at minde om et velkendt billede. De senere år har trubaduren endda flere gange vendt op og ned på automattænkningen i dansk showbizz. Først med sin plade ”JØWT” fra 2013, der bevidst blev afgrænset til et salg i Vendsyssel, og senest med ”Olsen på Afveje” – en marathonturné rundt i 49 af Danmarks mest afsidesbeliggende forsamlingshuse.

Nu er turen kommet til DR Koncerthuset hvor Allan Olsens fejrer sit 40-årsjubilæum med et bredtudsnit af sit store bagkatalog i Koncertsalen.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter