0Din kurv er tom

ALOK

17. jul '22 kl. 20:00

Studie 2

ALOK

ALOK

Poet, forfatter, aktivist og talsperson er blot nogle af de titler ALOK (de/dem) går under. De står bag #DeGenderFashion-bevægelsen, har optrådt i mere end 40 lande og er blandt de mest indflydelsesrige stemmer i LGBTQ-miljøet. ALOK er kendt for deres karakteristiske performancestil, som integrerer poesi og humor, og til juli kan de opleves i Studie 2.

ALOK (de/dem) er en international anerkendt transfeminin forfatter, komiker, performer, modeikon, mediepersonlighed, aktivist og debattør. I 2021 var de et af hovednavnene til et udsolgt show på New York Comedy Festival, og de har netop optrådt på Just For Laughs i Vancouver. Nu venter blandt andet det amerikanske hjemland og hen over sommeren kan også fans i Europa glæde sig til at opleve ALOK live.

På NBC’s Pride 50 liste over de mest indflydelsesrige stemmer i LGBTQ-miljøet findes ALOK og deres bog Beyond the Gender Binary (2020), er blevet beskrevet som “a clarion call for a new approach to gender in the 21st century.”. Bogen er baseret på deres egne oplevelser som en kønsnonkonform artist. ALOK er også skaberen af #DeGenderFashion-bevægelsen, der advokerer for en mere flydende kønsforståelse indenfor mode.

ALOK har optrådt i mere end 40 lande, og er kendt for deres karakteristiske performancestil, som integrerer poesi og humor og søger at udforske temaer om traumer, tilhørsforhold og den menneskelige tilstand. Lige nu kan de opleves i Netflix doku-serien Getting Curious With Jonathan Van Ness (2022). De har også medvirket i HBO-serien Random Acts of Flyness (2018) samt dokumentaren The Trans List (2016).

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter