0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Alphabeat

12. okt '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Alphabeat

Event er afholdt

12 Nights of Thunder

Det er allersidste chance for at høre Danmarks største fest-orkester live, når den anmelderroste sekstet tager hitmaskinen ud i Koncertsalen. Danskerne strømmer igen ud til livekoncerter landet over, og alt er åbnet op. Det betyder også at et af Danmarks største popbands – Alphabeat – igen kan komme ud at spille og det har de tænkt sig at gøre ved at invitere danskerne med til storslået afslutningsfest.

Det bliver svært at sidde stille på sæderne når Alphabeat byder op til dans, fællessang og en ordentlig popfest i Koncertsalen. De 6 medlemmer af Alphabeat går nemlig fra hinanden igen efter denne landsdækkende turné. Ikke pga. skænderier og slåskampe i studiet, men fordi der er andre projekter der trækker. Men afslutningsfesten bliver til gengæld med fuldt tryk på. Bandet spiller alle deres største hits som ’Fascination’, ’10.000 Nights’, ’The Spell’ og ’Shadows’ og byder selvfølgelig også på et par musikalske overraskelser.

”Vi aner ikke hvornår vi kommer til at spille sammen igen, men der kommer nok til at gå lang tid. Og derfor har vi også tænkt os at gøre den kommende tour til noget ganske særligt, både for os selv og for publikum. Vi vil holde en kæmpe afskedsfest og både overraske, danse og måske knibe en lille tåre. Der bliver plads til det hele på den her tour. Men festen er stadig det vigtigste for os – specielt ovenpå det seneste halvandet år.” udtaler Stine Bramsen.

Alphabeat har senest spillet et par sommerkoncerter, hvor både publikum og anmeldere så et band i topform og med en vilje til at feste sig helt ud af Corona-skyggen. GAFFA gav 5 stjerner efter én koncert i Tivoli Friheden i Aarhus og kaldte koncerten ”en tiltrængt tur i popkarrusellen” med en ”feststemning som både publikum og band har hungret efter”. Ekstra Bladet så sommerkoncerten på Nibe Festival, gav 4 stjerner og beskrev, hvordan der blev ”skrålet, skålet og danset helt igennem”.

Anders SG udtaler:

”Sidst vi gik fra hinanden, var det med en masse dårlig vibes i bandet. Den her gang er det helt anderledes. Vi glæder os helt vildt til at feste med publikum og feste sammen på scenen. Den ekstatiske fornemmelse vi har oplevet til de seneste sommerkoncerter, vil vi tage med os ind i koncertsalene. Nu skal vi sige farvel til hinanden og til publikum med manér. Vi er klar – vi håber publikum er det samme!”

Alphabeat har været et af Danmarks største popfænomener siden 00’erne og har samlet set solgt over 1.000.000 singler og albums. Popeventyret startede i Silkeborg, da bandet mødte hinanden i gymnasietiden i 2003 og vandt LiveContest DK i 2004. derefter udkom debutsinglen ’Fascination’ (2006) og opfølgeren ’10.000 Nights’ (2007), som for alvor fik etableret Alphabeat på den danske popscene. Singlerne fik også enorm succes i England og rundtom i Europa, mens ’This Is Alphabeat’-albummet (2008) gik direkte på Top-10 på den engelske albumhitliste. Det internationale gennembrud blev fulgt op af flere Guld- og Platinhits fra de to albums, ’The Spell’ (2009) og ’Express Non-Stop’ (2012), og senest har gruppen gjort comeback med det anmelderroste album, ’Don’t Know What’s Cool Aymore’ og kæmpehittet ’Shadows’ (2019). Bandet består af de seks medlemmer: Stine Bramsen, Anders SG, Anders Bønløkke, Rasmus Nagel, Anders Reinholdt og Troels Møller.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter