0Din kurv er tom
Aflyst

Alsop & Mahlers 3.

3. apr '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Alsop & Mahlers 3.

Event er afholdt

Alsop & Mahlers 3.

Mahlers Symfoni nr. 3 er et storværk i seks satser, der kræver et udvidet symfoniorkester, to kor og en sangsolist på scenen. Det store musikalske udtræk bruger Mahler til at beskrive naturen, kærligheden og menneskets åndelige udvikling. Marin Alsop fra USA dirigerer denne enestående koncert.

Mahlers symfonier er kæmpemæssige musikalske fortællinger, og den allerstørste er hans Symfoni nr. 3. Et orkesterværk på knap to timer, der sprænger alle rammer og overvælder med sine visioner. Det kræver et udvidet symfoniorkester samt en sangsolist og hele to kor at opføre symfonien, og det sker derfor af gode grunde ikke ret ofte.

I symfonien beskriver Mahler menneskets udvikling. Ikke som man kender det fra Darwins evolution, men i form af den åndelige stræben, som skal bringe os tættere på det guddommelige. Mahler var som i trance, da han skrev musikken. ”Det er som om, det slet ikke er mig, der har komponeret det”, sagde han.

Dirigent ved denne enestående koncert er Marin Alsop fra USA. Hun er en af Amerikas bedste dirigenter, elev af den legendariske Mahler-dirigent Leonard Bernstein, og med sin umiskendelige generøse og humanistiske stil er hun den helt rette til at favne Mahlers visioner for menneskeheden.

Koncerten kan også opleves den 2. april 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Mahler

Symfoni nr. 3

Marin Alsop

Dirigent

Marianne Beate Kielland

Solist, mezzosopran

DR KoncertKorets damer

Københavns Drengekor

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder