DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

Noseda & Brahms’ 3.

11. sep '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Noseda & Brahms’ 3.

Event er afholdt

Noseda & Brahms’ 3.

En violinkoncert til en engel – sådan beskrev Alban Berg sit bevægende værk tilegnet en ung pige, der døde alt for tidligt. Violinisten Frank Peter Zimmermann er en af vor tids største fortolkere af koncerten, som denne aften kan opleves sammen med Brahms’ lyriske og melodiske Symfoni nr. 3.

Man må smelte fuldstændig, når Brahms i sin underskønne og melodiske 3. symfoni betror os sine melankolske sensommerstemninger. Sommeren er forbi, livet går på hæld, og det er smukt, sanseligt og også ganske sørgmodigt.

At være taknemmelig for livet, mens vi har det, er også et af budskaberne i Alban Bergs enestående violinkoncert fra 1930’ernes Wien. Skrevet til minde over en ung kvinde i hans omgangskreds, der havde hele livet foran sig, da hun mistede det. I Violinkoncerten forvandler Alban Berg hendes minde til sjælfuld musik, der gribende poetisk forbinder himmel og jord.

Koncerten ledes af den italienske stjernedirigent Gianandrea Noseda. Solisten er den verdensberømte tyske violinist Frank Peter Zimmermann, der med sit overskud og lyriske talent er den ideelle fortolker af Alban Bergs mesterværk.

Se program her

Se orkesterliste her

Koncerten kan også opleves den 10. september 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bach

Ricercar a 6, fra Das musikalische Opfer (Arr. Webern)

Berg

Violinkoncert

Brahms

Symfoni nr. 3

Dirigent

Gianandrea Noseda

Solist, violin

Frank Peter Zimmermann

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere