Venteliste

Amadeus LIVE

18. aug '17 kl. 19:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Amadeus LIVE

Event er afholdt

amadeus live

Oplev Milos Formans multiprisbelønnede spillefilm Amadeus folde sig ud på koncertsalens store biograflærred i en helt unik filmkoncertoplevelse, hvor DR SymfoniOrkestret og DR KoncertKoret opfører den originale musik til filmen – live!

Den britiske avis  The Guardian skrev ”Amadeus er en smuk og tragisk fabel der tryllebinder børn som voksne. Den har det hele: en pagt med Gud, kendisfaktor, en maskeret fremmed, en morder og den bedste musik der nogen sinde er skrevet. Hvilken film kan tilbyde bare halvdelen af det?”

Amadeus vandt af otte Academy Awards, fire BAFTA og fire Golden Globe-priser. Det den mest overdådige film, der nogen sinde er lavet om klassisk musik – og nu kan du oplevende musikken af bl.a. Mozart, Salieri og Pergolesi med DR SymfoniOrkestret spillet live til filmen.

Se programmet her
Se orkesterlisten her

Dirigent

Dirk Brossé

Fremvisning

Helaftensfilm af Milos Forman med blandt andre Tom Hulce

Musik

Af W.A. Mozart, Antonio Salieri, G.B. Pergolesi

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Mød Musikken

Læs mere om dine muligheder for at deltage i "Mød Musikken", der hører med til udvalgte konceter i DR Koncerthuset.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere