0Din kurv er tom
Venteliste DJ + SUPPORT

Aminé

2. feb '19 kl. 20:00

Studie 2

Aminé

Skriv dig på venteliste

Aminé

Oplev én af hiphoppens mest innovative artister og SoundCloud-generationens største talenter, når amerikanske Aminé første gang kommer til Danmark og indtager DR Koncerthusets Studie 2 med kæmpe hits streamet flere hundrede millioner gange på Spotify.

Support: Places+Faces
DJ: DJ Madison (Studie 2)
DJ: Kristian Karl & Kristoffer Linus – før og efter koncerten (foyeren ved Studie 2)

Fra OutKast til Steven Spielberg, de kunstnere, der skubber kulturen i en ny retning, er ikke bare beboere i denne verden – de skaber deres egen. Det var lige præcis dét Aminé gjorde på hans debutalbum fra 2017 ’Good For’. Båret af gennembrudshittet, det tredobbelt platin-certificerede, ’Caroline’, samt singlerne ’REDMERCEDES’ og ’Wedding Crashers’ feat. Offset, gjorde albummet øjeblikkeligt indtryk efter sin udgivelse. Dette ledte til at det amerikanske hip-hop magasin, XXL, gav Aminé en plads som en del af dets anerkendte ”Freshman Class” i 2017.

Aminé, der er fra Portland, Oregon, er den slags artist der altid går imod forventningerne. Som rapper, kunstner og instruktør drager han både inspiration fra sine etiopiske rødder, såvel som megastjerner som Kanye West og André 3000. Der er større sandsynlighed for, at han indspiller sin musik i en afsidesliggende Air BnB-hytte end i et glamourøst studie. Hans livslange passion for musikken ledte til, at han begyndte at uploade sine sange på SoundCloud i 2015. Med sine visuelle tekster, brillante produktioner, samt smarte og catchy bars blev han hurtigt et fænomen på platformen med mere end 1 million streams af udgivelsen ’Calling Brio’.

Det gik hurtigt for Aminé og succesen blev større. 2017-hittet ’Caroline’, med sin funky tribal bounce, har i skrivende stund mere end 365 millioner streams på Spotify, over 75 millioner SoundCloud plays og over 239 millioner views på YouTube. Det ramte bl.a. #1 på Spotifys global viral chart og #11 på Billboards Hot 100 Songs Chart. Senest udgav Aminé i sommers ‘ONEPOINTFIVE’, hvor især singlen ’REEL IT IN’ er perfekt til at teste bassen i dit anlæg. I 2019 lander hans andet fuldlængde album og mon ikke Aminé kommer til at genopfinde kulturen endnu en gang.

Stift nærmere bekendtskab med Aminé og musikvideoen til gennembrudshittet “Caroline”:

DJ – KRISTIAN KARL & KRISTOFFER LINUS

Kristian Karl

Aftenens ene DJ, Kristian Karl, er skribent og podcastvært hos Soundvenue. Når han ikke serverer de friskeste hiphoptracks fra dj-pulten, dækker han både den danske og den internationale musikscene, og spiller hver uge den nyeste hip i podcasten Standard, hvor han også har besøg af rappere, producere og andet musikfolk.

Kristoffer Linus:

Aftenens anden DJ, Kristoffer Linus, står sammen med sin musikalske legekammerat Kristian Karl, bag knapperne og styrer venligt – men bestemt – de musikalske løjer. Kristoffer Linus er garanti for gode vibes og fest.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere