0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

An English Christmas

14. dec '19 kl. 16:00

Garnisionskirken

Se rabatmuligheder

An English Christmas

An English Christmas

DR VokalEnsemblet og den engelske dirigent Graham Ross lyser Garnisonskirken op med en julekoncert, der viser det bedste fra den engelske kortradition. Oplev klassisk engelsk kormusik, der er indbegrebet af julestemning – og syng selv med, når koncertens anden del byder på kendte Christmas carols, salmer og sange.

Christmas carols og engelsk julemusik af bl.a. Thomas Tallis, David Willcocks, John Rutter og Bob Chilcott

Efter sidste års udsolgte julekoncert vender DR VokalEnsemblet tilbage til den smukke Garnisonskirke med den fremragende akustik. Denne gang får koret besøg af den anerkendte engelske kordirigent Graham Ross, som leder sangerne gennem et helstøbt program med engelsk julemusik.

Kormusikken, som kan opleves til denne koncert, er kendt over hele verden fra den traditionsrige julegudstjeneste, som BBC hvert år sender live fra King’s College Cambridge på selve juleaftensdag. For millioner af lyttere er udsendelsen selve indbegrebet af julen – og mange mener endda, at julen først rigtigt begynder, når de første toner klinger ud i æteren!

DR VokalEnsemblet præsenterer de stemningsfulde værker af komponister som David Willcocks, John Rutter og Bob Chilcott sammen med et udvalg af de bedste engelske Christmas carols, og her inviteres publikum til at synge sammen med DR VokalEnsemblet og kirkens organist.

Koncerten kan også opleves den 15. december 2019 klokken 16.00. Læs mere her

Graham Ross

Dirigent