DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Anders Blichfeldt

20. dec '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Anders Blichfeldt

Christmas Gospel 2020

Med Anders Blichfeldt i spidsen for et af landets bedste julebands og de sejeste gospelsangere er der i julen 2020 lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingende gospelversioner af klassiske julesange i Koncertsalen.

Musiker og sangskriver Anders Blichfeldt hører til i toppen af de største og mest alsidige danske sangere med sin tid i Big Fat Snake, sine sideløbende soloprojekter og seneste medvirken i Toppen af Poppen 2019.

Med Big Fat Snake har Anders Blichfeldt igennem årene spillet udsolgte koncerter i Koncertsalen, når han vender retur i december i 2020, er der dømt jul, rock ‘n’ roll, liv og glade dage. Til koncerten ”Christmas Gospel 2020” bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som der også bliver spillet et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.

Andrews Sisters
Anders Blichfeldt får følgeskab af Linda Andrews (X-Factor vinder), som sammen med Nadia Nouamani danner gospelgruppen Andrews Sisters og vil, udover at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin Jønsson er særdeles godt bekendt med gospelgenren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for, at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

”Anders Blichfeldt – Christmas Gospel 2020” er ikke som andre julekoncerter, der er fokus på festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere