DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Support: Laura Mo

Anderson East

7. jun '18 kl. 20:00

Studie 2

Anderson East

Event er afholdt

Anderson East

Den amerikanske soul-tornado Anderson East blæser DR Koncerthuset omkuld med sit energiske sydstatsshow. Anderson East har tidligere sat Tønder Festival på den anden ende med et højenergisk show. Her blev leveret blues, country, soul og rock i store doser, og Anderson Easts sjælfulde stemme gik rent hjem. I år kan publikum og fans få fornøjelsen af at opleve ham i DR Koncerthusets unikke rammer.

DR Koncerthuset præsenterer i samarbejde med Tønder Festival det amerikanske soul- og rootsrock-fænomen Anderson East i DR Koncerthusets stemningsfulde Studie 2.

Anderson East satte både sidste og forrige år, Tønder Festival på den anden ende med et højenergisk show. Her blev leveret blues, country, soul og rock i store doser, og Anderson Easts sjælfulde stemme gik rent hjem.  I år kommer Anderson East ikke forbi Tønder Festival, men til gengæld kan publikum og fans få fornøjelsen af at opleve ham i DR Koncerthusets unikke rammer.

Anderson East kommer fra Athens i Alabama og bor i dag i Nashville. Han fik sit gennembrud i USA i 2015 med albummet “Delilah”. Det er produceret af Dave Cobb, som også står bag produktioner med tre af tidens hotteste countryrock-navne Jason Isbell, Sturgill Simpson og Chris Stapleton. Anderson Easts popularitet er vokset hastigt – også i Europa, hvor han har turneret adskillige gange. Hans stemme er nået ud til et endnu større publikum takket være sangen ”What Would It Take”, som er med på soundtracket til filmen ”Fifty Shades Darker” fra 2017. Hans seneste album ”Encore” er udkommet i januar 2018. Med på albummet er sangen ”All On My Mind”, som Anderson East har skrevet sammen med blandt andre Ed Sheeran.

Om samarbejdet imellem DR Koncerthuset og Tønder Festival siger Maria Theessink, kunstnerisk leder på Tønder Festival:

”Vi vil gerne gøre afstanden mellem København og Tønder lidt kortere. Med Anderson East i DR Koncerthuset og Colter Wall i Vega deler vi vores begejstring for disse fine internationale navne med publikum i hovedstadsområdet, og samtidig kan vi byde på lidt af Tønder Festivals stemning og atmosfære. Det er af praktiske årsager ikke muligt at have Anderson East på vores festivalprogram i august i år, men til gengæld kan publikum glæde sig til at opleve denne fremragende kunstner i DR Koncerthuset først på sommeren,”

Vi glæder os til en hed aften i studie 2 med sydstats-soul par excellence!

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere