0Din kurv er tom

András Schiff

11. okt '20 kl. 19:30

Koncertsalen

András Schiff

Event er afholdt

Solo recital

Oplev pianisten András Schiff, en af vor tids største fortolkere af de store wienerklassiske komponister, ved en eksklusiv solokoncert i Koncertsalen med musik af Schubert, Haydn, J.S. Bach og 250-års jubilaren Beethoven. På programmet er bl.a. Beethovens berømte ’Waldstein’-sonate.

Sir András Schiff er en sublim pianist og en mesterlig fortolker af de store wienerklassiske komponister. Heldigvis banker hans hjerte varmt for Danmark og DR Koncerthuset, som han har besøgt flere gange som både solist og dirigent.

Nu indtager Sir András Schiff flygelet i Koncertsalen som den første solokunstner i den nye sæson. Med sig har han musik af fire komponister, som han har dyrket intenst gennem hele sin karriere og indspillet på utallige albums: Bach, Haydn, Schubert og 250-års jubilaren Beethoven.

Selvom Schiff har fordybet sig i den wienerklassiske musik i hele sit liv, er han langtfra færdig med at forstå og fortolke de klassiske værker:
”Som kunstner lever man med de store mesterværker i hele sit liv. Og efterhånden som man modnes, får man øjnene op for nye facetter i både musikken og i livet. Hver gang jeg tager fat i et af de store mesterværker for klaver, begynder jeg helt forfra – som om jeg aldrig har spillet musikken før. Og hver gang opdager jeg så meget nyt i værket, at det næsten ikke er til at begribe!”

Et af de ikoniske værker, som man kan opleve Sir András Schiff fortolke denne aften er Beethovens store Waldstein-sonate. Et værk, som han har fascineret publikum med over hele verden, bl.a. ved en opførelse i New York, hvor New York Times’ anmelder skrev: ”Schiff spiller Beethoven med en uhyggelig kombination af elegance og intensitet. Han gør musikken stærkt dragende, og hans spil er afbalanceret men alligevel hemmelighedsfuldt, så man som publikum er lysvågen konstant.”

Se program her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

J.S. Bach

Capriccio sopra la lontananza del suo fratello dilettissimo i B-dur, BWV 992

J. Haydn

Sonate i g- mol, nr. 32, Hob.XVI:44

L. van Beethoven

Sonate nr. 21 i C-dur, op. 53, Waldstein

F. Schubert

Sonate i B-dur, D 960

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud