DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Andrew Lloyd Webber Gala

27. feb '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Andrew Lloyd Webber Gala

Andrew Lloyd Webber Gala

Vær med til at hylde en af de største musicalkomponister i nyere tid i Koncertsalen. Du kan forvente at blive taget på en musical-rejse igennem Andrew Lloyd Webbers brillante musik fremført af internationalt anerkendte solister, fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og formidabelt lysshow til Andrew Lloyd Webber Gala.

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker i Koncertsalen, såsom: The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem til et show skabt til ære for en af de største musicalkomponister i nyere tid: Andrew Lloyd Webber i DR Koncerthuset.

Musikken er fremført af Webber-Gala Orchestra der består af en række internationalt anerkendte solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble, der med et 11 mands orkester anført af dirigent Piotr Oleksiak, tager publikum med på en følelsesladet rutsjebanetur: Kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

Webbers arbejde er fyldt med et overflødighedshorn af menneskelige følelser, og hans musik har rørt ved publikums hjerter over hele verden.

Andrew Lloyd Webber Gala samler alle disse følelser i ét show. En musical-rejse igennem Webbers brillante musik, fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og formidabelt lysshow. En fornøjelse for såvel ører som øjne.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter