0Din kurv er tom

Norby/Koppel/Erskine/Werner/Colley

26. maj '19 kl. 20:00

Studie 2

Norby/Koppel/Erskine/Werner/Colley

Event er afholdt

ANNAS FLUGT

Benjamin Koppel og Cæcilie Norby tager udgangspunkt i Koppels snart 100-årige tante Annas lange liv med fokus på hendes flugt under 2. Verdenskrig. De to kunstnere har skabt musik og poesi til "Annas Flugt", som fremføres med et stjernehold af musikere i Studie 2.

Musikken og poesien til “ANNAS FLUGT” er blevet til virkelighed efter musiker og komponist Benjamin Koppel gennemførte og optog en række lange samtaler med sin tante Anna om hendes lange og begivenhedsrige liv i hendes hus i en forstad til Paris.

Samtalerne har Benjamin Koppel efterfølgende komponeret musik til og videregivet som historier til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, som endeligt har skrevet poesi til Annas fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklus, så de nu består af 10 sange og godt og vel 65 minutters musik.

Musikken og teksterne til ”ANNAS FLUGT” tager udgangspunkt i forskellige hjørner af Annas liv med særlig fokus på flugten fra Danmark og tiden i Sverige, mens krigen rasede i det øvrige Europa. Men også håb, drømme, ængstelighed og ensomhed er tekstlige fikspunkter.

”ANNAS FLUGT” blev uropført i forbindelse med den jødiske kulturfestival i 2018 i København, og nu i det nye år opføres musikken igen ved udvalgte koncerter bl.a. med koncerten i DR Koncerthusets Studie 2.

Til koncerten tæller orkestret et stjernehold bestående af:

  • Cæcilie Norby (vokal)
  • Benjamin Koppel (saxofon)
  • Peter Erskine (trommer)
  • Scott Colley (bas)
  • Kenny Werner (klaver)

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere