0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Anne-Sophie Mutter & Mutter´s Virtuosi

13. nov '21 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Anne-Sophie Mutter & Mutter´s Virtuosi

Event er afholdt

Anne-Sophie Mutter & Mutter´s Virtuosi

Den tyske violindronning Anne-Sophie Mutter besøger DR Koncerthuset med sit eget strygeorkester og et flot program med bl.a. Vivaldis udødelige De fire årstider. Oplev hendes mesterlige fortolkning af det kendte værk, hvor hun selv er både solist og dirigent, sammen med musik af Mozart og Unsuk Chin.

Violinens dronning, Anne-Sophie Mutter, er tilbage i Koncerthuset, denne gang med Vivaldis elskede ”De fire årstider”. Anne-Sophie Mutter er uden tvivl verdens mest kendte fortolker af Vivaldis musik, der beskriver årstiderne, så man kan høre forårets fuglesang og mærke sommerens varme sol. Alt sammen fortalt af en violin og et strygeorkester.

Det er over 30 år siden, Anne-Sophie Mutter lavede sin første indspilning af ”De fire årstider”. Siden dengang har hun udviklet sit syn på musikken, og i dag foretrækker hun at spille musikken med et lille kammerorkester og uden dirigent. Hver opførelse udspringer derfor direkte fra Anne-Sophie Mutters violin.

Mutter spiller sammen med sit eget kammerorkester, hun har givet navnet Mutter’s Virtuosi. Det består af unge musikere, som er i mesterlære hos hende og turnerer verden rundt. Det tætte fællesskab gør Mutter’s Virtuosi til et usædvanligt sammenspillet ensemble – med Anne-Sophie Mutter som omdrejningspunkt og inspiration.

Program


Vivaldi

Koncert for 4 violiner, op. 3 nr. 10

Unsuk Chin

Gran Cadenza (Danmarks premiere)

W.A. Mozart

Strygekvintet nr. 6, KV 614

Vivaldi

De fire årstider

Anne-Sophie Mutter

Mutter’s Virtuosi

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud