0Din kurv er tom
Udsolgt

Annika Aakjær

17. okt '20 kl. 17:30

Koncertsalen

Annika Aakjær

Event er afholdt

Annika Aakjær

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv - og nu kan publikum opleve hende af flere omgang i DR Koncerthuset.

Koncerten med Annika Aakjær den 13. august 2020 er udsat til den 17. oktober 2020. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Hvis du rigtig skal møde Annika Aakjær, så gøres det bedst ”ansigt til ansigt”. Annika Aakjær har skabt et stærkt og ganske særligt navn for sig selv på landets livescener. Hendes evne til at bevæge og underholde sit publikum er helt unik og sætter hende i kategori med nogle af den danske musikscenes største kapaciteter – og med flere koncerter i DR Koncerthuset cementerer Annika Aakjær den høje efterspørgsel og popularitet, som hun oplever netop nu.

I 2019 gjorde Annika Aakjær sig blandt andet positivt bemærket til Zulu Comedy Galla 2019, hvor hun gik viralt med sangen om den kvindelige cyklus – og i 2018 viste Annika Aakjær endnu en fascinerende side af hendes kunstneriske talent, da hun tog sig godt ud i Toppen af Poppen. Her fortolkede hun blandet andet Søren Skos og Lis Sørensens evergreens og lavede versioner som kun Annika Aakjær formår.

Annika Aakjær har turneret med hendes band, som solokunstner og i et duoformat hele efteråret i 2019, mens hun har arbejdet på sit kommende album. Tidligere har den uddannede sangskriver fra Rytmisk Musikkonservatorium udgivet i alt tre albums og debuterede i 2008 med den anmelderroste ”Lille Filantrop”.

Efterfølgende har Annika Aakjær udgivet ”Missionær” og ”Lykkens Gang” samt været nomineret til P3 Guld, DMA og modtaget DJBFAs hæderspris samt en Robert for sangen ”Gummi T”. Yderligere har hun medvirket i musikalske teatersucceser som ”Come Together” og ”Oliver med et tvist” og haft roller i filmen ‘Dirch’ samt DRs julekalender ”Julestjerner”.

Med koncerterne i DR Koncerthuset kan du forvente koncerter med store armbevægelser, når Annika Aakjær præsenterer sit nye materiale – samt de gamle sange hun ”selv bedst ka li”.
Indtil koncerterne, kan du se Annika Aakjærs smukke fortolkning af Lis Sørensens ”Morgensol” her:

Oplev Annika Aakjærs særlige evne til at bevæge publikum med nyt materiale og de kendte sange i Koncertsalen.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud