0Din kurv er tom

Annika Aakjær

10. apr '20 kl. 20:00

Studie 2

Annika Aakjær

Annika Aakjær

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Musikeren er nu klar med spritnyt materiale og de gamle sange hun ”selv bedst ka li”.

Hvis du rigtig skal møde Annika Aakjær, så gøres det bedst ”ansigt til ansigt”. Annika Aakjær har skabt et stærkt og ganske særligt navn for sig selv på landets livescener. Hendes evne til at bevæge og underholde sit publikum er helt unik og sætter hende i kategori med nogle af den danske musikscenes største kapaciteter.

Tidligere på året gjorde Annika Aakjær sig blandt andet positivt bemærket til Zulu Comedy Galla 2019, hvor hun gik viralt med sangen om den kvindelige cyklus – og i 2018 viste Annika Aakjær endnu en fascinerende side af hendes kunstneriske talent, da hun tog sig godt ud i Toppen af Poppen. Her fortolkede hun blandet andet Søren Skos og Lis Sørensens evergreens og lavede versioner som kun Annika Aakjær formår.

Annika Aakjær har turneret med hendes band, som solokunstner og i et duoformat hele efteråret 2019, mens hun har arbejdet på sit kommende album. Tidligere har den uddannede sangskriver fra Rytmisk Musikkonservatorium udgivet i alt tre albums og debuterede i 2008 med den anmelderroste ”Lille Filantrop”. Efterfølgende har Annika Aakjær udgivet ”Missionær” og ”Lykkens Gang” samt været nomineret til P3 Guld, DMA og modtaget DJBFAs hæderspris samt en Robert for sangen ”Gummi T”. Yderligere har hun medvirket i musikalske teatersucceser som ”Come Together” og ”Oliver med et tvist” og haft roller i filmen ‘Dirch’ samt DRs julekalender ”Julestjerner”.

Nu er hun snart klar med helt nyt materiale og det kan roligt siges, at man får mulighed for at møde en alsidig kunstner på scenen i Studie 2 til foråret. Her kan du forvente en aften med store armbevægelser når Annika Aakjær præsenterer sit nye materiale – samt de gamle sange hun ”selv bedst ka li”.

Indtil koncerten i Studie 2, kan du se Annika Aakjærs smukke fortolkning af Lis Sørensens ”Morgensol” her:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere