0Din kurv er tom

Annika Aakjær

17. okt '20 kl. 20:00

Studie 2

Annika Aakjær

Annika Aakjær

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Musikeren kommer med sine stærke sange, som hun ”selv bedst ka li”, når hun optræder med hele tre koncerter i DR Koncerthuset Først denne i Studie 2 og så to ekstrakoncerter 15. og 16. september.

Koncerterne med Annika Aakjær den 13. august 2020 kl. 20.00 er udsat til den 17. oktober 2020 kl. 20.00. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Hvis du rigtig skal møde Annika Aakjær, så gøres det bedst ”ansigt til ansigt”. Annika Aakjær har skabt et stærkt og ganske særligt navn for sig selv på landets livescener. Hendes evne til at bevæge og underholde sit publikum er helt unik og sætter hende i kategori med nogle af den danske musikscenes største kapaciteter.

Tidligere på året gjorde Annika Aakjær sig blandt andet positivt bemærket til Zulu Comedy Galla 2019, hvor hun gik viralt med sangen om den kvindelige cyklus – og i 2018 viste Annika Aakjær endnu en fascinerende side af hendes kunstneriske talent, da hun tog sig godt ud i Toppen af Poppen. Her fortolkede hun blandet andet Søren Skos og Lis Sørensens evergreens og lavede versioner som kun Annika Aakjær formår.

Annika Aakjær har turneret med hendes band, som solokunstner og i et duoformat hele efteråret 2019, mens hun har arbejdet på sit kommende album. Tidligere har den uddannede sangskriver fra Rytmisk Musikkonservatorium udgivet i alt tre albums og debuterede i 2008 med den anmelderroste ”Lille Filantrop”. Efterfølgende har Annika Aakjær udgivet ”Missionær” og ”Lykkens Gang” samt været nomineret til P3 Guld, DMA og modtaget DJBFAs hæderspris samt en Robert for sangen ”Gummi T”. Yderligere har hun medvirket i musikalske teatersucceser som ”Come Together” og ”Oliver med et tvist” og haft roller i filmen ‘Dirch’ samt DRs julekalender ”Julestjerner”.

Indtil koncerten i Studie 2, kan du se Annika Aakjærs smukke fortolkning af Lis Sørensens ”Morgensol” her:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere