Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste NB: Ny koncertdato Koncerten d. 10. april flyttes til denne dato

Annika Aakjær

13. aug '20 kl. 20:00

Studie 2

Annika Aakjær

Annika Aakjær

Grundet regeringens seneste udmelding vedr. corona-virus flyttes koncerten med Annika Aakjær fra fredag d. 10.04.2020 kl. 20.00 til torsdag d. 13.08.2020 kl. 20.00. Koncerten finder stadig sted i Studie 2, DR Koncerthuset. Din(e) billet(ter) til koncerten er stadig gyldig(e) og skal derfor benyttes til den ny dato.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til koncerten på den ny dato, har du mulighed for at få refunderet dine billetter, samt evt. tilkøbt antipasti og/eller menuer. Se info under afsnittet “Hvis din koncert bliver udsat”.

Læs her hvordan du kan få refusion for dine billetter

Fristen for at indsende e-mail med refusion er fredag d. 10.04.2020. Herefter er det ikke længere muligt at få refunderet billetter til koncerten.
Såfremt du allerede har ønsket refusion for denne koncert via drkoncerthuset.dk inden du modtog denne e-mail, skal du ikke gøre noget, da vi allerede vil have modtaget dit ønske om refusion.

Du vil ikke modtage en henvendelse, når pengene er overført, men bedes selv holde øje med din konto. Normalt refunderer vi koncertbilletter indenfor 1-4 uger, men da vi pga. Corona-situationen har ekstraordinært mange kundehenvendelser, kan der være længere ekspeditionstid.

Ved spørgsmål kan DR Koncerthusets Kundecenter kontaktes på e-mail drkoncerthuset@dr.dk.

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Musikeren kommer med nyt materiale og de gamle sange hun ”selv bedst ka li”, når hun optræder med hele tre koncerter i DR Koncerthuset Først denne i Studie 2 og så to ekstrakoncerter 15. og 16. september.

Hvis du rigtig skal møde Annika Aakjær, så gøres det bedst ”ansigt til ansigt”. Annika Aakjær har skabt et stærkt og ganske særligt navn for sig selv på landets livescener. Hendes evne til at bevæge og underholde sit publikum er helt unik og sætter hende i kategori med nogle af den danske musikscenes største kapaciteter.

Tidligere på året gjorde Annika Aakjær sig blandt andet positivt bemærket til Zulu Comedy Galla 2019, hvor hun gik viralt med sangen om den kvindelige cyklus – og i 2018 viste Annika Aakjær endnu en fascinerende side af hendes kunstneriske talent, da hun tog sig godt ud i Toppen af Poppen. Her fortolkede hun blandet andet Søren Skos og Lis Sørensens evergreens og lavede versioner som kun Annika Aakjær formår.

Annika Aakjær har turneret med hendes band, som solokunstner og i et duoformat hele efteråret 2019, mens hun har arbejdet på sit kommende album. Tidligere har den uddannede sangskriver fra Rytmisk Musikkonservatorium udgivet i alt tre albums og debuterede i 2008 med den anmelderroste ”Lille Filantrop”. Efterfølgende har Annika Aakjær udgivet ”Missionær” og ”Lykkens Gang” samt været nomineret til P3 Guld, DMA og modtaget DJBFAs hæderspris samt en Robert for sangen ”Gummi T”. Yderligere har hun medvirket i musikalske teatersucceser som ”Come Together” og ”Oliver med et tvist” og haft roller i filmen ‘Dirch’ samt DRs julekalender ”Julestjerner”.

Nu er hun snart klar med helt nyt materiale og det kan roligt siges, at man får mulighed for at møde en alsidig kunstner på scenen i Studie 2 til foråret. Her kan du forvente en aften med store armbevægelser når Annika Aakjær præsenterer sit nye materiale – samt de gamle sange hun ”selv bedst ka li”.

Indtil koncerten i Studie 2, kan du se Annika Aakjærs smukke fortolkning af Lis Sørensens ”Morgensol” her:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere