0Din kurv er tom

Anomalie

22. jul '22 kl. 20:00

Studie 2

Anomalie

Anomalie

Det canadiske keyboard-vidunder, Anomalie, vender tilbage til DR Koncerthuset, når han indtager Studie 2 med sit liveband. Næste kapitel i karrieren er startet med singlen ’Bond’ fra det kommende debutalbum ’Galerie’.

Anomalie er den canadiske keyboardspiller og producer Nicolas Dupuis’ elektroniske projekt. Han blev verdenskendt efter at have udgivet de to EP’er Metropole Part I og Part II. Nu starter næste kapitel i karrieren med singlen ’Bond’ fra det kommende debutalbum ’Galerie’, der er sat til at udkomme til april 2022. I forlængelse af udgivelsen af debutalbummet drager Anomalie ud på tour med sit Anomalie Live Band, hvor de vil besøge 22 byer rundt i verden, heriblandt Studie 2.

På det kommende album udforsker Anomalie et helt nyt lydbillede og samarbejder for første gang med vokalister på sine numre. Han holder dog stadig fast i sin oprindelige lyd der in sin tid fik fans verden over til at falde for Anomalie; En lyd der med en opfindsom tilgang kombinerer banebrydende elektroniske produktioner med jazz og klassiske harmonier, bundet sammen af et uimodståeligt funk groove.

Sidst Anomalie besøgte Danmark var i Studie 3, hvor han leverede en musikalsk præsentation af højeste standard. Denne gang kan man opleve det musikalske vidunder og hans live band i endnu større rammer når de indtager Studie 2.

Anomalie VIP Masterclass
Indeholder
• En ståpladsbillet
• Et 1-times arrangement med masterclass, Q&A og gruppebillede
• Et download af Anomalie Sounds preset
• En Galarie World Tour T-shirt
• Adgang til DR Koncerthuset før gæster med standardbillet

VIP Masterclass starter kl. 17.45 og afholdes i Studie 2. Dørene til foyeren for VIP Masterclass billetkøbere åbner 17.15.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud