0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Anomalie

10. okt '19 kl. 21:00

Studie 3

Anomalie

Event er afholdt

Anomalie

Klassisk og elektronisk musik smelter sammen i smuk og energisk samhørighed, når Anomalie, den canadiske producer og keyboardvidunder, gør sin entré med sit elektroniske liveprojekt i Studie 3.

Bag Anomalie gemmer den Montreal-baserede musiker Nicholas Dupuis. Han har hurtigt bygget en global fanbase gennem sine virale videoer, der viser hans ekstreme keyboard skills. Videoerne har opnået millioner af views og er blevet hyldet af musikere som Charlie Puth, HONNE, Austin Mahone, FKJ, Tom Misch, Bruno Major, Thundercat, Electro Deluxe, Lido, Big Wild, Big Gigantic og Umphrey’s McGee.

Efter udgivelsen af det stildefinerende projekt ”Metropole” fra 2017 udgav Anomalie efterfølgeren ”Metropole Part II” i oktober sidste år. Dermed fuldendte han EP-serien, der har været inspireret af hans følelser for hjembyen Montreal.

Selvom Anomalie er en independent artist er hans musik vokset til international anerkendelse og har banet vejen for, at han kan turnere verden rundt som Anomalie med live-besætning, som er en kvartet, der genskaber hans produktioner live på scenen med energidrevne arrangementer og originale fortolkninger.

Anomalie har blandt spillet for udsolgte sale på sin verdensturné i byer som New York, L.A., San Francisco, Montreal, Paris, London, Rom, Tokyo og Seoul. Derudover har han bl.a. spillet på festivalerne Summercamp, Infrasound, Sonic Bloom, Montreal Jazz Festival, Toronto Jazz Festival, samt varmet op for Kamasi Washington, Electro Deluxe og the Glitch Mob.

For Nicholas Dupuis har musikken været i hans blod fra en tidlig alder. Han har mere end 18 års erfaring med at studere klassisk musik og jazz-klaver – hvilket har ledt til, at han blev den første til at modtage ”Yannick Nézet- Séguin”-prisen i 2012 fra Philadelphia Orchestra, Orchestre Métropolitain og Rotterdams Philharmonisch. Anomalie har også været gæsteunderviser på Berklee School of Music i Boston og the Nexus Institute i England.

Har du endnu ikke sporet dig ind på, hvem Anomalie er, kan du bl.a. tjekke denne YouTubevideo ud, hvor han laver en livesession:

 

 

VIP – ANOMALIE’S NEW SPACE: MASTERCLASS
Indeholder:
• En (1) ståpladsbillet
• Early Entry
• Meet & Greet med Anomalie inkl. gruppefoto
• Masterclass med Anomalie inkl. Q&A
• Et (1) særligt stykke tourmerchandise

*Købere af Masterclass-pakken skal ankomme til DR Koncerthuset 1 time før dørene åbner.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere