0Din kurv er tom
SUPPORT: ALBERT HEATH

Anton Walter

7. nov '19 kl. 19:30

Studie 3

Anton Walter

Event er afholdt

Anton Walter

Det unge talent Anton Walter har netop modtaget "Tak Rock Talentprisen" af Smukfest og fået særdeles flotte ord med på vejen. Nu kan du opleve den selvsikre kunstner levere popmusik lige fra hjertet i DR Koncerthuset, Studie 3.

Ikke engang regn kunne stoppe publikum fra at danse med til tonerne af den unge Anton Walter under hans optræden på dette års Smukfest. Det resulterede i at popsangeren vandt Live Camps “Tak Rock Talentpris”!
Som nysgerrig popelsker eller fan kan man glæde sig til en energifyldt og velspillende liveoplevelse med en selvsikker ung mand i front, når Anton Walter spiller koncert i DR Koncerthuset, Studie 3.

Live Camp dommerpanelet fra dette års Smukfest var overbevist og sagde følgende om Anton Walter og hans optræden: ”Denne kunstner har leveret sin musik med så selvsikker en wauw-faktor, at der ingen tvivl har været om hans talent. Fremførelsen, teksten og energien har overbevist os om, at han har fortjent at vinde, og vi glæder os til at se hans udvikling og fremtid i dansk musik”

Også Gaffa og Bands of Tomorrow var begejstrede for Anton Walters koncert:
”Det er den helt klassiske danske poptradition, men leveret lige fra hjertet af en fyr, der ikke er kalkuleret pretty face, men en helt igennem likeable fyr. Han er som skabt til Smukfest, og publikum strømmer til.” Gaffa.

”Med sit velspillende band blev der budt på en masse sange, der handler om at være forelsket drengerøv, som blev serveret med en helvedes masse intens og hjertevarm kontakt til publikum.” Bands of Tomorrow.

Tilbage i april spillede Anton Walter sin første headliner-koncert for et tætpakket Ideal Bar og var support på Hugo Helmigs store Danmarksturné i marts.

I udgangen af 2018 debuterede den unge sanger og sangskriver med singlen “Min Dag”, som blev fulgt op af “Gør Hvad Du Vil” i foråret 2019. Netop de to singler oser af selvtillid og musikalsk overskud, som sjældent er set for en artist og sangskriver, der blot er midtvejs i sine teenageår. I løbet af de næste måneder kommer to nye singler, der bygger op til udgivelsen af Anton Walters debut-EP ’Ung Drengs Lod’ d. 11. oktober.

Anton Walter er opvokset på Amager, hvor han stadig bor, og bydelen er ikke blot centrum i Antons live, men også i sangskrivningen. Han skriver nemlig popsange om at være ung midt i byen – det er tekster om den forvirrende ungdomskærlighed, hvor han formår at omfavne både festerne og de tunge tanker, der kan følge med efter lidt for lange nætter.

Se og lyt til musikvideoen til Anton Walters single “Min Dag” her:

Support: Albert Heath
Albert Heath er ét skridt tættere på sin drøm efter at være blevet opdaget af Chief1, for derefter at have signet med Universal Music, i en alder af bare 16 år. Med et kæmpe musikalsk talent – både som sanger, sangskriver og producer – står det næsten skrevet i stjernerne, at Albert Heath med tiden skal dele sin musik med Danmark fra de helt store scener.

“Stillezone” er Albert Heaths debutsingle og en ulykkelig kærlighedshistorie. Helt klassisk, handler den om ung kærlighed, hvor alt var perfekt i starten, indtil fyren fuckede up. Og nu tænker han stadig på, om de kunne have været sammen, hvis ikke han havde gjort, som han gjorde.

Support

Albert Heath

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere