0Din kurv er tom
DJ - Rasmus William DJ fra dørene åbner til koncertstart

Anya

13. okt '18 kl. 21:00

Studie 2

Anya

Event er afholdt

Anya

Sentimental og skarp R&B fra en af Danmarks mest lysende stjerner i DR Koncerthusets smukke Studie 2. Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B.

Siden hun debuterede i 2015 med den anmelderroste EP ’The Credit’, hvor blandt andet ’Snap Back’ og ’Need to Know’ blev spillet mere end flittigt i radioen, er det blevet til en række Danmarks turnéer, et hav af priser og flotte hitlisteplaceringer.

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Siden hun debuterede i 2015 med den anmelderroste EP ’The Credit’, hvor blandt andet ’Snap Back’ og ’Need to Know’ blev spillet mere end flittigt i radioen, er det blevet til en række Danmarks turnéer, et hav af priser og flotte hitlisteplaceringer.

Efter den eksplosive start på karrieren har ANYA siden fulgt op med stærke singler som ’Doorstep’, ’Break Up Battle’ og ’Overrun’, og har flere gange været udvalgt som den prestigefyldte P3s Uundgåelige. Med en perlerække af singler strøet over de seneste par år, har ANYA altså for længst levet op til hypen og etableret sig som en respekteret artist på den danske musikscene.

Den 28-årige sangerinde er kendt for sin store indlevelse på scenen og publikum kan forvente en intens aften i Studie 2s smukke rammer, hvor ANYAs vedkommende og ærlige tekster pakkes nøjsomt ind i blød elektronisk R&B. ANYAs smukke numre har en klar sentimental nerve, men indeholder samtidig potente elementer, som har sit klare afsæt i hiphoppens noget hårdere udtryk.

I 2018, går ANYA nye, mere poppede veje, end hidtil, og den nye stil kulminerer med udgivelsen af sangerindens kommende album, der udkommer i anden halvdel af 2018.

Om den kommende albumudgivelse fortæller hovedpersonen selv:

– Jeg har arbejdet på det her album i flere år nu, og har arbejdet intensivt på at samle alle trådene. Musikken er stadig inderlig og ærlig, men den er blevet mere legesyg og energisk. Jeg har uendelig kærlighed til de nye sange, og jeg føler at jeg endelig har omfavnet det store, bankende pophjerte, jeg har i mig.

Vi glæder os til en unik aften i selskab med ANYAs medrivende hits samt spændende smagsprøver fra hendes kommende album.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere