0Din kurv er tom
Venteliste

Apocalyptica Performing ”Metallica by four cellos”

18. mar '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Apocalyptica Performing ”Metallica by four cellos”

Skriv dig på venteliste

Apoca­lyptica

I august sidste år genudgav det finske band Apocalyptica deres debutalbum 'Plays Metallica By Four Cellos', i forbindelse med 20-års jubilæet for udgivelsen. Det er også i den anledning at vi kan byde cellokvartetten velkommen i deres helt rette element i DR Koncerthusets Koncertsal til marts.

Siden begyndelsen i 1993 har det finske cellorockband Apocalyptica udgivet 6 studiealbum med adskillige cellobaserede instrumentalnumre, plus nogle sange med vokal. Ligegyldigt hvilken stil de har udforsket – fra atmosfæriske interludes til hurtige bankende rytmer, har deres musik været medrivende, dynamisk og fulde af melodier.

Du har sikkert hørt nogle af deres kollaborationer med sangere som Corey Taylor, Adam Gontier, Till Lindemann, Nina Hagen, Max Cavalera etc. Men på deres syvende album “7th Symphony” komponerede bandet et album der ikke alene var symfonisk, men som praktisk talt var en reel symfoni. Så det er et alsidigt band der med nu 11 album i bagagen kommer til Danmark med genudgivelsen af debuten.

Apocalyptica spillede i sommer bla. på Wacken Festival i Tyskland.

Følg bandet online:

Website: http://po.st/ApWS
Shop: http://po.st/ApoShop
Twitter: http://po.st/ApTw
YouTube: http://po.st/ApYT
Soundcloud: http://po.st/ApSC
Spotify: http://po.st/ApSP
Songkick: http://po.st/ApSK

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere