0Din kurv er tom

Archive

19. okt '19 kl. 20:00

Studie 2

Archive

Event er afholdt

Archive

Kultbandet Archive fejrer 25-års jubilæum med en sjælden koncert på dansk grund i DR Koncerthuset. Hvis du ikke allerede har oplevet Londonbandet live, må du ikke gå glip af deres eksperimenterende og kompromisløse lyd når de gæster Studie 2.

Det engelske kultband Archive tager ikke ofte på turné, og når de gør, så besøger de som oftest blot de passionerede fanbaser i Frankrig og Tyskland. Det bliver derfor en sjælden ære, når Archive til oktober lægger vejen forbi København og DR Koncerthuset.
Publikum kan se frem til en koncert med en særdeles unik lyd, der løbende har fået lov til at udvikle sig over bandets 25-årige levetid.

Siden starten i det engelske triphop-miljø i de tidlige 90’ere til det seneste album, ”The False Foundation” fra 2016, har Archive leget med en lang række forskellige musikalske genrer og ofte blandet alt fra triphop og electronica til postrock og progrock.

De legesyge englændere beskrives ofte som ambitiøse, kompromisløse, storladne og bombastiske, og bandets mange eksperimenterende og udfordrende udgivelser bærer præg af, at bandet har udviklet sig fra at være en kvartet til i dag at have 12 officielle medlemmer.

Bandets koncerter kombinerer den avancerede psykedeliske musik med opfindsomme visuals og en atmosfærisk lyssætning, der skaber et unikt rum. Dette kunne blandt andet opleves, da bandet 16. maj spillede en unik jubilæumskoncert i Paris, der blev optaget til en DVD og Blu-ray udgivelse med titlen ”Live In Paris”.

Koncerten markerede 25-års jubilæet for dannelsen af Archive i London i 1994, og ved samme lejlighed tager bandet nu ud og spiller en stribe koncerter rundt om i Europa og heldigvis også i Danmark.

Gå ikke glip af en enestående mulighed for at opleve det legesyge bands 25-års jubilæum på dansk grund i Studie 2.

Nedenfor kan du få en lille forsmag på Archives energi:

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter