Arrested Development

27. okt '17 kl. 21:00

Studie 2

Arrested Development

Event er afholdt

Arrested Development Live

Det afrikansk-amerikanske hiphopkollektiv Arrested Development kan i år fejre 25 års jubilæum. Med deres funky produktioner og socialt bevidste tekster er de sande pionerer inden for hiphop-genren. Nu gæster de for første gang nogensinde Danmark.

De fik allerede stor anerkendelse i 1993, hvor de vandt to grammy-statuetter for Best New Artist og Best Rap Single (Tennessee). Netop ‘Tennessee’ har også fået en plads på listen over de 500 Songs That Shaped Rock and Roll by the Rock and Roll Hall of Fame. De har modtaget to MTV-priser og VH-1 har kåret dem som værende blandt de bedste hiphop-artister nogle sinde. Spin Magazine, New York Times, LA Times samt mange andre store anerkendte dagblade og magasiner har alle bragt forside historier med gruppen, og Rollingstone Magazine udråbte dem til at være årets band i 1992.

I 1993 fik de også en pris ved NAACP Image Award (National Association for the Advancement of Colored People) for Outstanding New Artist, som senere er blevet modtaget af store stjerner som Lauryn Hill, Alicia Keys, Rubben Studdard og Kanye West.

I en blanding af hiphop, blues og soul spiller gruppen hvad de selv kalder Life Music.
Med det spreder de budskaber som håb, forandring, ligestilling, respekt for kvinder og en hyldest til livet. Et gennemgående tema i lyrikken er hvad de kalder black reality, og et af højdepunkterne i deres karriere var da de i 1994 delte scene med Nelson Mandela. Her donerede de, som de første afrikansk-amerikanske artister, penge til ANC i kampen for at stoppe apartheid.

Deres farverige, afrikanske tøj, forskelligartede beats og panafrikanske tekster var et udfordrende, solidt modstykke til den stereotypiske hiphop-kultur i begyndelsen af 90’erne. Den livsglade gruppe brød med hinanden i 1995, men fandt sammen i 2000. De har siden, med Speech som frontfigur og 86-årige Baba Oje som gruppens ’spirituelle leder’, lavet og udgivet musik.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere