0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Josva

Artigeardit

27. sep '19 kl. 21:00

Studie 2

Artigeardit

Event er afholdt

Artigeardit

Den 22-årige ungdomspoet Artigeardit betragtes som et af de stærkeste kort på den danske hiphopscene lige nu. Han er aktuel med EP'en "3P", spillede på Roskilde Festival, og nu står den lyriske komet i topform på scenen i Studie 2.

Det 22-årige urban navn Artigeardit udsendte i 2018 sit debutalbum ’VILDEDAGE’ og har siden både spillet et udsolgt Lille Vega, udsendt EP’en ”2.0” og opfølgeren “3p”, hvor du blandt andet kan finde det hårdtslående nummer ’Joggingsæt’.

Nu kommer det unge talent til DR Koncerthuset, Studie 2 og deler ud af hans kvalitetsrige repertoire, hvilket Gaffa blandt andet kommenterede på, da de kvitterede hans koncert på SPOT Festival med 6 stjerner:

”Han gik modigt ind i sit eget repertoire, fandt de helstøbte nuancer, sin kernekvalitet af at være en vidunderlig rapper, og hele salen var underholdt og skrålende fra start til slut. Hvis det her er at være en artig dreng i hiphoppens tegn og være nede med det, så er jeg fan med stort F. Jeg er dybt imponeret over Artigeardits stadigt groende karakter.”

I påskeferien tog Artigeardit på fællesturné med Lord Siva og FRAADS, hvor de besøgte København, Aarhus, Aalborg og Odense. Publikum fik en koncertrække med nogle af Danmarks mest talentfulde urbane artister, som alle har noget særlig på hjerte og repræsenterer den nye lyd, på den urbane scene.

Ungdomspoeten Artigeardits udgivelse ’2.0 EP’, var blot er en forsmag på en ny og opgraderet version af kunstneren, og bare få måneder efter kom det næste udspil i form af EP’en “3p”. Her har nummeret ’Joggingsæt’ især sat sig i publikums bevidsthed hurtigere end nogensinde – både til koncerter, på streamingtjenester samt på rotation på DR P3. Kort sagt, så er Artigeardit både lyrisk, poetisk og musikalsk en af de mest spændende stemmer på den danske urbanscene lige nu.

Vil du tættere på den 22-årige ungdomspoet, kan du tjekke dette interview, som han har givet til P3

Support: Josva

Josva

Support

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere